ASUNNON MYYNTI

ASUNNON MYYNTI

Valitse minut kiinteistönvälittäjäksi kun haluat kokea, miltä tuntuu onnistunut asunnon myynti. Tavoitteeni on aina saada paras hinta asunnostasi ja viedä kauppa loppuun asti turvallisesti niin, että myös ostaja on ikionnellinen ja tyytyväinen asuntokauppaan. Koe kanssani mitä on erinomainen kiinteistönvälitys.

 

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ ANNA TAPOJÄRVI

Asiakkaan odotusten täyttäminen on kiinteistönvälityksessä vaativaa. Ratkaisevaksi on tullut kiinteistönvälittäjän kyky ymmärtää asiakkaan arvoja ja tarpeita sekä tuottaa ylivertaista vastinetta asiakkaan odotuksille. Minun reseptini sinun kotiunelman toteutumiseen on tarjota alan johtavia tuotteita ja palveluita, erinomaista osaamista, laaja-alaista kokemusta ja perinpohjaista lakitietämystä.

Tiedän, miten vaativa ja suuria tunteita synnyttävä projekti asunnon myynti on, ja siksi palvelen asiakkaitani kokonaisvaltaisesti. Erityisosaamiseni on auttaa ja tukea sinua sopivasti – ei liikaa, koska se on painostavaa, eikä liian vähän, koska kokemuksesta tiedän kodin vaihdon vaativan huomattavaa sitoutumista. Laitan itseni kokonaan likoon unelmasi toteuttamiseksi – yhdessä sinun kanssasi, alusta loppuun asti.

Autan sinua asuntoasioissa kaikissa elämäntilanteissasi. Autan sinua ensiasunnon ostosta ja kuolinpesän asunto- ja kiinteistökauppaan. Laajan palveluverkoston ansiosta saat asiakkaana asiantuntevaa tukea aina tarvittaessa.

Oletpa sitten myymässä asuntoa tai etsimässä unelmiesi kotia Helsingin Asuntokauppiaiden asiakkaana voit aina luottaa siihen, että palvelen sinua rautaisella ammattitaidolla ja periksiantamattomasti.

 

Kodinvaihto mielessä ja myymässä, soita 040 5878 010?

Takaan aina 100% turvallisen ja luotettavan kaupankäynnin.

 

 

KIINTEISTÖNVÄLITYS HELSINKI

Minun mottoni on ”Onnen alku on unelma kodista” ja olen siis unelmien toteuttaja kiinteistönvälittäjä Anna Tapojärvi. Palvelen asiakkaitani koko pääkaupunkiseudulla. Palvelen jokaisen asiakkaan henkilökohtaisesti ja luottamuksella, joten voit olla varma, että saat minulta takuuvarmasti parasta palvelua asuntokaupassa.

 

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ HELSINKI JA KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ PÄÄKAUPUNKISEUTU

Kiinteistönvälitystoimistoni sijaitsee Helsingin Kalastamassa. Minua voit tulla minua tapaamaan toimistolleni sopimuksen mukaan. Soita 040 5878 010 ja varaa tapaaminen. Kaikki yhteydenotot ovat aina luottamuksellisia ja voit olla varma, että saan ammattitaitoista palvelua asuntokaupassa. Suurin osa toimeksiannoistani tulee suositusten kautta, olen palvellut asiakkaitani aina Kirkkonummen Sundsbergista Porvoon Emäsaloon asti. Asiakkaan suositus on aina suurin kunnianosoitus minulle, jota arvostan suuresti!

 

 

asunnon myynti

 

ASUNNON MYYNTI

Kodin omistaja — oletko myymässä kotisi ja haluat asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan? Olen toteuttanut menestyksekkäästi jo satoja asunto- ja kiinteistökauppoja pääkaupunkiseudulla. Toteutan kaupat aina periksiantamattomasti ja luottamuksella. Suurin osa toimeksiannoistani tulee suositusten kautta. Asunnon myynti yhdessä Asuntokauppiaiden kanssa on helppoa – löydät kodillesi oikeat omistajat tai saat unelmiesi sijoitukselle parhaan mahdollisen tuoton tulevaisuudessa.

Hinta — Osakehuoneisto 2,5 % sisältäen alv 24%. Tai palkkio sopimuksen mukaan. Välityspalkkio peritään kohteen velattomasta hinnasta. Minimipalkkio kaikissa myyntitoimeksiannoissa 3500 euroa sisältäen alv 24%

 

ILMAINEN ASUNTOARVIO

Sinun tarvitsee vain pyytää minut kotiisi ja olet lähempänä onnistunutta asuntokauppaa. Tunnin kestävän asuntoarvion aikana käymme läpi kanssasi sinun henkilökohtaisen kodinvaihto suunnitelman ja totetuneiden kauppojen hintatilastot. Käyntini jälkeen saat minulta kattavan myynti- ja markkinointisuunnitelman kotisi myymisestä. Eikä tämä sido sinua mihinkään.

Palvelen joustavasti ja tarvittaessa nopeastikin, myös iltaisin ja viikonloppuisin – sinulle sopivana ajankohtana. Etäarviokäynti on nyt mahdollista. Tämä tapahtuu esimerkiksi WhatsAppilla tai FaceTimella.

 

ASUNTOARVIO

Asuntoarvio ei tarkoita pelkästään kotisi hinnan määrittämistä. Helsingin Asuntokauppiaiden asuntoarviossa:

 • käymme yhdessä läpi, miten ja millä keinoin saan kodistasi parhaan hinnan
 • kerron miten valmistaudumme ammattilaisen asuntokuvauksiin ja valitsemme myös mahdolliset lisäpalvelut (kohdevideo ja 3D Matterport-kuvaus)
 • päätämme yhdessä käytämmekö apuna myös ammattistailaajaa
 • valitsemme muut myyntiä helpottavat palvelut esim. ammattijärjestelijä tai siivousapu
 • esittelen markkinointisuunnitelman asunnonhakuportaaleihin (Etuovi ja Oikotie) ja sosiaaliseen mediaan (Facebook ja Instagram)
 • tutustumme hintatilastoihin ja kodillesi räätälöityyn asuntoarvioon
 • saat kirjallisen palvelutarjoukseni

 

Yli 200 perhettä on jo löytänyt uuden kodin kauttani.

Soita minulle 040 587 8010 tai lähetä viesti anna@asuntokauppiaat.fi ja lähdetään yhdessä toteuttamaan unelmaa sinun uudesta kodistasi.

 

ASUNTOKAUPPA NYT

Olen hyvin varustautunut moderneilla sähköisillä työkaluilla ja suuri osa asunnonvaihtoprosessista voidaankin tarvittaessa hoitaa etätyökaluilla eli digitaalisesti. E-asioinnin avulla voin totuttaa sähköiset ostotarjoukset ja toimeksiantosopimukset. Lisäksi käytössäni DIAS-digitaalinen asuntokauppa, joten asuntokauppa voidaan hoitaa sähköisesti ajasta ja paikasta riippumatta.

 

ASUNTOKAUPAN YKSITTÄISPALVELUT

 • Asunto-osakkeen kauppakirja
 • Asunto-osakkeen virallinen arviokirja
 • Kuolinpesän asuntoarvio

  Haluatko että otamme yhteyttä sinuun?

  Jätäthän meille yhteystietosi ja lyhyen viestisi niin otamme sinuun yhteyttä pikimiten

  Yksityisyytesi on meille tärkeä, tutustu tietosuojaselosteeseemme.

  Tapojärvi

  Anna Tapojärvi

  Toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kaupanvahvistaja, yrittäjä.

  Oletpa sitten myymässä tai ostamassa unelmiesi kotia minun asiakkaana voit aina luottaa siihen, että palvelen sinua rautaisella ammattitaidolla ja periksiantamattomasti.

  +358 40 5878 010

  anna@asuntokauppiaat.fi

  twitterfacebookinstagramLinkdin

   

  Tilaa uutiskirjeemme