kiinteistönvälitys

Asunnon myynti, valitse asunnon myyntiin luotettava kumppani

ASUNNON MYYNTI

KODIN OMISTAJA

Asunnon myyjä, oletko myymässä kotisi ja haluat asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan? Olen toteuttanut menestyksekkäästi jo satoja asunto- ja kiinteistökauppoja pääkaupunkiseudulla. Toteutan kaupat aina periksiantamattomasti ja luottamuksella. Suurin osa toimeksiannoistani tulee suositusten kautta.

Yli 200 perhettä on jo löytänyt uuden kodin kauttani. Soita minulle 040 587 8010 niin lähdetään yhdessä toteuttamaan unelmaa sinun uudesta kodista.

Valitse minut kiinteistönvälittäjäksi kun haluat kokea, miltä tuntuu onnistunut asunnon myynti. Tavoitteeni on aina saada paras hinta asunnostasi ja viedä kauppa loppuun asti turvallisesti niin, että myös ostaja on ikionnellinen ja tyytyväinen asuntokauppaan. Koe kanssani mitä on erinomainen kiinteistönvälitys.

 

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ ANNA TAPOJÄRVI

Asiakkaan odotusten täyttäminen on kiinteistönvälityksessä vaativaa. Ratkaisevaksi on tullut kiinteistönvälittäjän kyky ymmärtää asiakkaan arvoja ja tarpeita sekä tuottaa ylivertaista vastinetta asiakkaan odotuksille. Minun resepti sinun kotiunelman toteutumiseen on tarjota alan johtavia tuotteita ja palveluita, erinomaista osaamista, laaja-alaista kokemusta ja perinpohjaista lakitietämystä.

Tiedän, miten vaativa ja suuria tunteita synnyttävä projekti kodin vaihto on, ja siksi palvelen asiakkaitani kokonaisvaltaisesti. Erityisosaamiseni on auttaa ja tukea sinua sopivasti – ei liikaa, koska se on painostavaa, eikä liian vähän, koska kokemuksesta tiedän kodin vaihdon vaativan huomattavaa sitoutumista. Laitan itseni kokonaan likoon unelmasi toteuttamiseksi – yhdessä sinun kanssasi, alusta loppuun asti.

Autan sinua asuntoasioissa kaikissa elämäntilanteissasi. Laajan palveluverkoston ansiosta saat asiakkaana asiantuntevaa tukea aina tarvittaessa. Kun olet myymässä asuntoa ja etsimässä uutta unelmiesi kotia Helsingin Asuntokauppiaiden asiakkaana voit aina luottaa siihen, että palvelen sinua rautaisella ammattitaidolla ja periksiantamattomasti.

 

ASUNNON MYYNTI HELSINKI

Minun mottoni on ”Onnen alku on unelma kodista” ja olen siis unelmien toteuttaja kiinteistönvälittäjä Anna Tapojärvi. Palvelen asiakkaitani pääkaupunkiseudulla. Palvelen jokaisen asiakkaan henkilökohtaisesti ja luottamuksella, joten voit olla varma, että saat minulta takuuvarmasti parasta palvelua asuntokaupassa.

KIINTEISTÖNVÄLITYSTÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Kiinteistönvälitystoimistoni sijaitsee Helsingin Kalastamassa. Minua voit tulla minua tapaamaan toimistolleni sopimuksen mukaan. Soita 040 5878 010 ja varaa tapaaminen. Kaikki yhteydenotot ovat aina luottamuksellisia ja voit olla varma, että saan ammattitaitoista palvelua asuntokaupassa. Suurin osa toimeksiannoistani tulee suositusten kautta, olen palvellut asiakkaitani aina Kirkkonummen Sundsbergista Porvoon Emäsaloon asti. Asiakkaan suositus on aina suurin kunnianosoitus minulle, jota arvostan suuresti!

ILMAINEN ASUNTOARVIO

Sinun tarvitsee vain pyytää minut kotiisi ja olet lähempänä onnistunutta asuntokauppaa. Tunnin kestävän asuntoarvion aikana käymme läpi kanssasi sinun henkilökohtaisen kodinvaihto suunnitelman ja totetuneiden kauppojen hintatilastot. Käyntini jälkeen saat minulta kattavan myynti- ja markkinointisuunnitelman kotisi myymisestä. Eikä tämä sido sinua mihinkään.

Palvelen joustavasti ja tarvittaessa nopeastikin, myös iltaisin ja viikonloppuisin – sinulle sopivana ajankohtana. Etäarviokäynti on nyt mahdollista. Tämä tapahtuu esimerkiksi WhatsAppilla tai FaceTimella. Kysy rohkeasti niin kerron lisää.

Asuntoarvio valmistaa sinut asunnon myyntiin:

  • Saat tietää, miten minä saan sinun kodin paras mahdollinen hinta.
  • Sovimme aikataulun valokuvaukselle – Minä käytän aina alan parhaita valokuvaajia, jotta saamme kodistasi laadukkaat ja näyttävät kuvat.
  • Päätämme yhdessä, käytetäänkö stailaajan ammatitaitoa loihtimaan kotiisi uutta ilmettä.
  • Voit ehkä saada kaupanpäälle kohdevideon ja 3D Matterport virtuaaliesittelyn.
  • Joskus otan avuksi ammattijärjestelijän tai siivousapua.
  • Jokainen koti erilainen ja siksi jokainen asuntoarvio on sinun kotiisi räätälöity.
  • Kerron miksi markkinoin myös somessa. Katso minun Facebook ja Instagram 👉🏻 SEURAA MINUA SOMESSA!

 

Yli 200 perhettä on jo löytänyt uuden kodin kauttani.

Soita minulle 040 587 8010 tai lähetä viesti anna@asuntokauppiaat.fi ja lähdetään yhdessä toteuttamaan unelmaa sinun uudesta kodista.

ASUNNON MYYNTI NYT

Olen hyvin varustautunut moderneilla sähköisillä työkaluilla ja suuri osa asunnonvaihtoprosessista voidaankin tarvittaessa hoitaa etätyökaluilla eli digitaalisesti. E-asioinnin avulla voin totuttaa sähköiset ostotarjoukset ja toimeksiantosopimukset. Lisäksi käytössäni DIAS-digitaalinen asuntokauppa, joten asuntokauppa voidaan hoitaa sähköisesti ajasta ja paikasta riippumatta.

ASUNTOESITTELY

Järjestän mielelläni yksityisesittelyitä todella joustavasti, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Asuntoesittely voi olla tänä päivänä myös virtuaalinen. Useimmista myytävistä asunnoita on tehty 3D Matterport virtuaalinen kuvaus – myytävän asunnon sisätilaan pääset tutustumaan kotisohvaltasi kuin videopelissä, navigoi huoneesta toiseen ja havainnoi kaikki katosta lattiaan asti todentuntuisesti.

KODINVAIHTO

Noudatan toiminnassani kiinteistönvälitystä koskevia lakeja ja säädöksiä, kiinteistönvälittäjän eettisiä sääntöjä sekä hyvän välitystavan ohjeita. Helsingin Asuntokauppiaat on Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n (SKVL) jäsenyritys ja toimimme SKVL:n ja AVI:n valvonnan alaisesti.

KUTSU MINUT KYLÄÄN

Tässä syyt miksi sinun kannattaa pyytää minut arviokäynnille:

AMMATTITAITO
Paras paikallistuntemus yhdistettynä ammattilaispalveluihin takaa onnistuneen lopputulosen.

NOPEUS
Olen myynnin ammattilainen, myyn tehokkaasti ja toimin juuri sinulle sopivalla aikataululla!

LUOTETTAVUUS
Takaan aina 100 % turvallisen ja luotettavan kaupankäynnin, noudatan hyvää välitystapaa.

HINTA
Oikeilla työkaluilla ja asiantuntemuksella asetamme juuri sen oikean hinnan kodillesi.

ASIANTUNTEMUS
Hoidan kaupan loppuun asti niin, että myös ostaja on tyytyväinen ja sinä voit nukkua yösi rauhassa.

ILMAINEN
Arvio on aina ilmainen, eikä se velvoita sinua mihinkään.

VÄLITYSPALKKIO
Räätälöidään sinun tarpeiden ja kotisi vaatimusten mukaan.

Myyntikohteistani on aina laadukkaat ammattilaisen ottamat valokuvat, harkitut kohdetekstit ja huoella laaditut monisivuiset väriesitteet. Voidaan myös tehdä 3D-virtuaaliesittely, ilmakuvaus, stailaus ja jopa tyhjien huoneiden virtuaalikalustukset.

HINNASTO

MYYNTITOIMEKSIANTO

Asunnot 2,5 % sisältäen alv 24%. Välityspalkkio peritään kohteen velattomasta hinnasta.

Kiinteistöt 3,5 % sisältäen alv 24%

Minimipalkkio kaikissa myyntitoimeksiannoissa 3500 euroa sisältäen alv 24%.

OSTOTOIMEKSIANTO

Palkkio 2 % sisältäen alv 24%. Palkkio voidaan myös sopia erikseen toimeksiannon laajuuden mukaan.

Pyydä arvio

  Haluatko tietää kotisi tämänhetkisen markkina-arvon?

  Meiltä saat ilmaisen arviolausunnon kodistasi.

  Yksityisyytesi on meille tärkeä, tutustu tietosuojaselosteeseemme.

   

  Tilaa uutiskirjeemme