kiinteistönvälitys

Asunnon myynti, valitse asunnon myyntiin luotettava kumppani

Asunnon myynti voi tuntua hankalalta,
minä olen tukenasi!

Asunnon myynti osuu monen elämään jopa useamman kerran, mutta aina se voi tuntua jännittävältä. Suurin osa myynnistä tapahtuu kiinteistönvälittäjän välityksellä ja oikean kiinteistönvälittäjän avulla asuntosi myynti onkin helppoa ja mutkatonta.

Asiakkaan odotusten täyttäminen on kiinteistöalalla vaativaa. Kaukana ovat ajat, jolloin tiedon saaminen asiakkaiden ulottuville oli keskeinen menestystekijä. Nykyisin tietoa on saatavilla rajattomasti ja vaihtoehtojen vertailu on helppoa. Ratkaisevaksi on tullut kiinteistönvälittäjän kyky ymmärtää asiakkaan arvoja ja tarpeita sekä tuottaa ylivertaista vastinetta asiakkaan odotuksille.

Minun resepti teidän kotiunelmienne toteutumiseen on tarjota alan johtavia tuotteita ja palveluita, erinomaista osaamista, laaja-alaista kokemusta ja perinpohjaista lakitietämystä.

Tiedän, miten vaativa ja suuria tunteita synnyttävä projekti kodin vaihto on, ja siksi palvelen asiakkaitani kokonaisvaltaisesti. Erityisosaamiseni on auttaa ja tukea teitä sopivasti – ei liikaa, koska se on painostavaa, eikä liian vähän, koska kokemuksesta tiedän kodin vaihdon vaativan huomattavaa sitoutumista. Laitan itseni kokonaan likoon unelmanne toteuttamiseksi – yhdessä teidän kanssanne, alusta loppuun asti.

Autamme teitä asuntoasioissa kaikissa elämäntilanteissanne. Autan teitä ensiasunnon ostosta ja kuolinpesän asunto- ja kiinteistökauppaan. Laajan palveluverkoston ansiosta saatte asiakkainamme asiantuntevaa tukea aina tarvittaessa.

Oletpa sitten myymässä asuntoa tai etsimässä unelmiesi kotia Helsingin Asuntokauppiaiden asiakkaana voit aina luottaa siihen, että palvelemme sinua rautaisella ammattitaidolla ja innokkaalla asenteella. Saat käyttöösi kaiken tarvittavan dokumentaation ja laadin sinulle yksilöllisen markkinointi- ja myyntistrategian.

Asunnon myynti yhdessä Asuntokauppiaiden kanssa on helppoa – löydät kodillesi oikeat omistajat tai saat unelmiesi sijoitukselle parhaan mahdollisen tuoton tulevaisuudessa.

Kodinvaihto mielessä ja myymässä, soita 040 5878 010? Takaan aina 100% turvallisen ja luotettavan kaupankäynnin. Katso syyt miksi juuri Asuntokauppiaat on paras valinta huolehtimaan sinun suurimmasta omaisuudestasi.

 

Kutsu minut kylään

Tässä syyt miksi juuri sinun kannattaa valita  Asuntokauppiaat ja pyytää minut arviokäynnille:

AMMATTITAITO
Paras paikallistuntemus yhdistettynä ammattilaispalveluihin takaa onnistuneen lopputulosen.

NOPEUS
Olen myynnin ammattilainen, myyn tehokkaasti ja toimin juuri sinulle sopivalla aikataululla!

LUOTETTAVUUS
Takaan aina 100% turvallisen ja luotettavan kaupankäynnin, noudatamme hyvää välitystapaa.

HINTA
Oikeilla työkaluilla ja asiantuntemuksella asetamme juuri sen oikean hinnan kodillesi.

ASIANTUNTEMUS
Teemme täydellisen dokumentaation ja erillisselvitykset (esim. energiatodistukset).

ILMAINEN
Arvio on aina ilmainen, eikä se velvoita sinua mihinkään.

VÄLITYSPALKKIO
Räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaan.

Kohteistani on aina laadukkaat valokuvat, kohdetekstit, monisivuiset väriesitteet, virtuaaliesittelyt, ilmakuvat, stailaus ja jopa virtuaalikalustukset.

Hinnasto

Välityspalkkio huoneistot  2,9 % sis. alv 24 % velattomasta kauppahinnasta.

Välityspalkkio kiinteistöt 3,9 % sis. alv 24 % velattomasta kauppahinnasta.

Tai kiinteä palkkio sopimuksen mukaan.

Minimipalkkio 3 500€ sis. alv 24 %

Pyydä arvio

Haluatko tietää kotisi tämänhetkisen markkina-arvon?

Meiltä saat ilmaisen arviolausunnon kodistasi.

Yksityisyytesi on meille tärkeä, tutustu tietosuojaselosteeseemme.

 

Tilaa uutiskirjeemme