Tapojärvi

Asuntokauppias
Anna Tapojärvi 

Asuntokauppias Anna Tapojärvi

Asuntokauppias apuna kaikissa asuntoasioissa – Kokenut kaupankäynnin ja kiinteistönvälityksen ammattilainen.

Olen asuntokauppias Anna Tapojärvi, laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, laillistettu vuokravälittäjä LVV, maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja ja toimitusjohtaja yrityksessäni Helsingin Asuntokauppiaat LKV Oy.

Annan tarina

Annan juuret ovat kaukana pohjoisessa, Tornionjokilaakson Pellossa. Määrätietoisuus ja tavoitteellisuus ovat Annalle luonteenomaisia piirteitä – kuin tunturikoivu Anna ottaa pystypäin vastaan elämänkulun vaihtelut – hellivän poudan, lähes tainnuttavalta tuntuvan talvenselän ja koko välimaaston kirjon. Anna suhtautuu unelmiin kuin kaamokseen: joka kerta se matkaa vääjäämättömästi ja pakottaa pinnistelemään enemmän, mutta päivä päivältä matka käy kuitenkin kohti valoa. Anna tietää kokemuksesta, että unelma paremmasta – toimivammasta yrityksestä tai uudesta kodista – on onnen alku. Unelman eteen kannattaa ponnistella.

Asuntokauppias Anna on kauppias seitsemännessä polvessa – kenties syntynyt yrittämään. Yli 30 vuotta hänen vanhempansa toimivat Keskon kauppiaina, Vaatehuoneella ja K-kengässä. Yrittäjyyden malli ja ajatus omasta liiketoiminnasta kehittyivät Annan mielessä lapsuus- ja nuoruusvuosina.

Sattumalla on tapana puuttua asioihin, kun maaperä on otollinen. Myös Annan unelma hotellibisneksestä ja hotellinjohtajaopinnot Rovaniemen Ammattikorkeakoulussa muuttivat muotoaan, kun silloinen Kenkäkeskon johtaja kysyi Annan isältä ajatuksia sopivasta kauppiaasta Vaasaan avattavaan uuteen K-kenkään. Määrätietoisuuden ohella Anna on myös rohkea ja itsevarma. Hän tunnistaa elämänsä mahdollisuudet, tekee rohkeasti järkipäätöksiä ja tietää, että empimällä ajaa helposti onnensa ohi. Tästä Annalla on kokemusta niin omalla urallaan kuin nykyisin asuntokaupoissa asiakkaidensa kanssa.

@asuntokauppias.anna

Kenkäkauppias Anna Tapojärvi

Kun kutsu kenkäkauppiasuralle Vaasaan kävi, vaadittiin nopeaa reagointia. Seuraavana aamuna Anna matkasi isänsä kanssa Kemistä Vaasaan katsomaan kaavailtua uutta kauppapaikkaa. Parin kuukauden päästä 23-vuotias määrätietoinen ja räväkkä Lapin nainen aloitti työnsä Suomen nuorimpana K-kauppiaana K-Kengässä HS-Centerissä, joka on vilkas kauppakeskus Vaasan ydinkeskustassa ja tunnetaan nykyisin nimellä Espen.

Ei ollut missään nimessä ihme, että Annan vastasi kauppiaskutsuun myöntävästi. Nuoresta iästään huolimatta hänellä oli jo tuolloin hyvät edellytykset yrittäjyyteen ja menestymiseen. Aktiivinen ja aikaansaava tahtonainen loi seitsemän vuoden ajan kenkäkauppiaana kasvavaa ja kannattavaa liiketoimintaa.

Ura K-Kengässä vaihtui sittemmin vaatealaan. Anna toimi Vaasan vanhimman, 120-vuotiaan miestenvaateliike Jääskeläisen myymäläpäällikkönä ja uudisti onnistuneesti perinteisen pukimon konseptin sekä visuaalisen ilmeen, niin kuin tekee vahva visionääri, jolla on pettämätöntä silmää kauneudelle. Juuriaan ei käy uhmaaminen, ja koti-ikävä vei Annan välillä takaisin Lappiin, missä ura vaatealalla jatkui Rovaniemellä Lindexin myymäläpäällikönä.

Ajankäytön hallintaon yritteliään ja aikaansaavan ihmisen vahvuus. Kenkäkauppiasvuosinaan Anna osallistui uutterasti Kenkäkeskon konseptin uudistamiseen sekä Vaasan Liikekeskus Ry:n ja Vaasan yrittäjien toimintaan. Hän liittyi myös mukaan Suomen Nuorkauppakamareiden toimintaan, on toiminut kaksi kautta paikalliskamariensa puheenjohtajana sekä saanut tunnustuksia, kuten Vuoden positiivisimman kamarilaisen palkinnon.

Siirtyminen kiinteistöalalle

Johtamisen, liiketoiminnan, muodin ja myymisen opit plakkarissa Anna oli valmis siirtymään kohti seuraavaa unelmaa, joka odotti toteuttajaansa pääkaupunkiseudulla. Haaveissa oleva alanvaihto toi mukanaan opiskelua: Anna suoritti laillistetun kiinteistönvälittäjän LKV-tutkinnon. Hän on myös Maanmittauslaitoksen määräämä virallinen kaupanvahvistaja, jonka läsnäoloa vaaditaan aina kiinteistön omistusoikeuden siirtoa koskevan asiakirjan allekirjoitustilaisuuteen.

Uransa kiinteistönvälitysalalla Anna aloitti Huom!-ketjussa ja sen jälkeen hän toimi välittäjänä Kiinteistömaailma-ketjussa. Ajatus oman kiinteistönvälitysyhtiön perustamisesta alkoi viritä, kun Anna sai mahdollisuuden olla kiinteistönvälittäjinä toimivien ystäviensä tukena ja apuna heidän perustaessaan oman yritystä.

Anna tunnisti tarpeen parantaa alan palvelua asiakasehtoiseksi. Asuntokauppa on ihmisen elämän suurimpia päätöksiä ja kaupoilla on hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevia ainutlaatuisia ihmisiä. Siksi myös paras palvelu on henkilökohtaista ja mukautuu ihmisen tarpeisiin.

Asuntokauppias Anna Tapojärvi

Unelman toteuttamiseksi Asuntokauppias Anna perusti vuonna 2016 Helsingin Asuntokauppiaat LKV Oy:n, jossa kiinteistönvälittäjä saa palvella asiakkaat aina alusta loppuun asti itse. Anna on tehnyt kauppaa 20 vuotta ja paras asiakaspalvelu jatkuu.

Asuntokauppias Anna Tapojärvi

Tapojärvi

Anna Tapojärvi

Toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kaupanvahvistaja, yrittäjä.

Oletpa sitten myymässä tai ostamassa unelmiesi kotia minun asiakkaana voit aina luottaa siihen, että palvelen sinua rautaisella ammattitaidolla ja periksiantamattomasti.

+358 40 5878 010

anna@asuntokauppiaat.fi

twitterfacebookinstagramLinkdin

Yli kaksikymmentä vuotta kauppaa

Arviokirja, cheers

Kauppaa olen tehnyt jo pian kaksikymmentä vuotta – Minä osaan myydä!

Myyn osakehuoneistot, kiinteistöt, mökit, tontit ja kuolinpesien asunnot, sekä kiinteistöt.

Uudet omistajat ovat löytyneet myös upeille omakotitaloille ja huviloille, uudistuotantoa unohtamatta.

Jatkuvan kouluttautumisen, verkostoitumisen ja kokemuksen myötä olen rautainen ammattilainen kiinteistönvälityksessä.

Aito ammattilainen

Suhtaudun työhöni intohimoisesti ja haluan tarjota asiakkaalleni vain parasta. Olen ylpeä ammatistani ja itsestäni, koska annan tälle työlle kaikkeni. Työni tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas. Siksi huolehdin, että elämäsi tärkeimmät kaupat hoituvat juuri sinulle räätälöidyllä myynti- ja markkinointisuunnitelmalla.

Tärkeintä minulle on, että asuntokaupat hoituvat asiakkaalleni sujuvasti ja ilman huolta – olen aina tavoitettavissasi.

Nautin uusien ihmisten tapaamisesta ja auttamisesta asuntoasioissa. Parasta on, kun tyytyväinen asiakas suosittelee minua ystävilleen tai ottaa yhteyttä, jos asunnon myynti tulee jälleen ajankohtaiseksi. Silloin tietää tehneensä työnsä hyvin!

Työni peruspilareita ovat avoimuus, rehellisyys ja periksi antamattomuus. Minulla on vuosikymmenen kokemus kauppiaana ja teen työtäni ammattitaidolla ja luotettavasti – tietysti suurella sydämellä ja positiivisella asenteella!

Varaa ilmaiseen asuntoarvioon aika.

Jätä yhteydenottopyyntö

    Haluatko että otamme yhteyttä sinuun?

    Jätäthän meille yhteystietosi ja lyhyen viestisi niin otamme sinuun yhteyttä pikimiten

    Yksityisyytesi on meille tärkeä, tutustu tietosuojaselosteeseemme.

     

    Tilaa uutiskirjeemme