Kiinteistönvälittäjä Anna Tapojärvi, Osta uusi koti

Osta nyt
unelmiesi koti

Katso kaikki myytävät kodit

Helsingin Asuntokauppiaat LKV Oy on vuonna 2016 perustettu täyden palvelun kiinteistönvälitysyritys. Meillä välittäminen kohdistuu sekä koteihin että ihmisiin. Välitämme koteja omalla tyylillämme – asiantuntevasti, määrätietoisesti ja tuloksellisesti. Välitämme aidosti teistä ja teidän onnestanne, hyvät asiakkaamme, ja siksi haluamme tarjota teille ratkaisevaa etua. Suurin osa toimeksiannoistamme tulee suositusten kautta, eli useimmiten onnistumme erinomaisesti.

Nämä kohteet etsivät uusia asukkaita

Katso myös videot:

Lepsämän omakotitalo

3D virtuaaliesittely Lepsämä

3D virtuaaliesittely Porvoo

3D virtuaaliesittely Klaukkala

 

Myytävät asunnot - kaikki Asuntokauppiaiden myytävät asunnot näet alta

Asuntokauppiaat LKV OY - Onnen alku on unelma kodista

Helsingin Asuntokauppiaat LKV Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Anna Tapojärvi on tehnyt 20 vuoden uran kauppiaana ja yrittäjänä. Anna on määrätietoinen, reipasotteinen ja sydämellään suhtautuva kiinteistönvälityksen asiantuntija. Voit tutustua Annan tarinaan tarkemmin täältä.

Olemme täysin riippumaton asiantuntijayritys; emme kuulu mihinkään kiinteistönvälitysketjuun eikä toimintamme ole sidottu tiettyyn pankkiin tai vakuutusyhtiöön. Riippumattomuuden ansiosta teillä asiakkaanamme on mahdollisuus keskittyä täysin vaativaan kiinteistökauppaan, ja voimme yhdessä vapaasti etsiä teille parhaiten sopivan palvelukokonaisuuden.

Kiinteistö- ja asuntokauppa – osto ja myynti – on yksi elämän suurista päätöksistä. Me teemme kaikkemme, että unelma uudesta kodista on onnen alku. Toteutamme teidän unelmaanne yhdessä teidän kanssanne ja varmistamme samalla, ettei onni käänny kiinteistökaupassa tehtyjen laiminlyöntien takia.

Asuntokauppiaat – yksi ovi kaikkiin kiinteistönvälitysalan palveluihin

Saatte meiltä kaikki kodin myymiseen ja ostamiseen liittyvät palvelut, joista voitte valita juuri teidän tarpeisiinne ja tilanteeseenne sopivat. Kodin ostaminen ja myyminen on vaativa hanke, jossa tarvitaan eri alojen asiantuntemusta. Meidän tehtävämme on palvella teitä kokonaisvaltaisesti tilanteessa, jossa haaveissanne on uusi koti.

Tuomme saatavillenne saman pöydän ääreen kaiken tarvittavan ja siksi toimimme tiivissä yhteistyössä vakiintuneiden kumppaneidemme kanssa. Laajan palveluvalikoimamme ansiosta saatte kaiken yhden oven takaa, kunhan varmistatte, että ovessa lukee Helsingin Asuntokauppiaat LKV Oy.

Arvostatteko kiinteistökaupoissanne ennen kaikkea mielenrauhaa ja huolettomuutta? Teille suosittelemme avaimet käteen -pakettiamme, jossa vastaamme asiantuntevasti kaikista osto- tai myyntiprosessin vaiheista. Kokonaispalvelumme kattaa asiat alusta asuntokauppaan; huolehdimme tehtävistä siivouksesta asunnon kalustamiseen ja kaupantekotilaisuuden järjestämiseen.

Palvelumme:

 

Käytettävissänne on ammattilaisten verkosto:

Markkinaympäristö ja kilpailuasema

Kodit saavat uusia omistajia monista syistä. Perheen perustaminen tai kasvaminen, taloudelliseen tilanteeseen perustuva halu tai urakehitykseen liittyvä paikkakunnan vaihto ovat positiivisia kimmokkeita haaveiden toteuttamiseen. Toisinaan elämä tuo eteen myös ikävämpiä yllätyksiä, jotka ajavat muutoksiin, kuten asuntokauppaan.

Me teemme kaikkemme, että unelma uudesta kodista olisi jokaiselle onnen alku. Autamme määrittelemään, minkälainen on juuri teidän elämäntilanteeseenne sopiva vaihtoehto, ja tuemme teitä asunnon valinnassa sekä päätösten tekemisessä. Meidän kanssamme unelma kodista muuttuu yleensä unelmakodiksi.

Onnen alku on unelma kodista!

Asiakkaani etsii ja maksaa palkkion

Yksiö kantakaupungista

1h+kk

Hinta max 200 000€

Kaksio kantakaupungista

2h+kk

Hinta max 250 000€

Yksiö Helsingistä

1h+kk

Hinta max 150 000€

Kaksio Helsingistä

1h+kk

Hinta max 200 000€

Haluatko että otamme yhteyttä sinuun?

Jätäthän meille yhteystietosi ja lyhyen viestisi niin otamme sinuun yhteyttä pikimiten

Yksityisyytesi on meille tärkeä, tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Pyydä arvio

Haluatko tietää kotisi tämänhetkisen markkina-arvon?

Meiltä saat ilmaisen arviolausunnon kodistasi.

Yksityisyytesi on meille tärkeä, tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Arvolupaus

Anna Tapojärvi, Kiinteistövalittäjä

Kiinteistönvälitys on meille paljon muuta kuin vain toimeksianto.

Se on parasta asiakaspalvelua alusta loppuun laadusta tinkimättä – olethan tekemässä yhtä elämäsi tärkeimmistä päätöksistä.

Oletpa sitten myymässä tai etsimässä unelmiesi kotia  Asuntokauppiaiden asiakkaana voit aina luottaa siihen, että palvelemme sinua rautaisella ammattitaidolla ja innokkaalla asenteella. Saat käyttöösi kaiken tarvittavan dokumentaation ja laadimme sinulle yksilöllisen markkinointi- ja myyntistrategian.

Olemme aina käytettävissäsi ja voit luottaa siihen, että me valvomme sinun etujasi.

Lue lisää