Ostotoimeksianto

Minulla on ostotoimeksianto eli asikkaani etsii asuntoa. Ostotoimeksianto tehdään silloin unelmakotia ei ole löytynyt – Asunto ei ole julkisesti myynnissä Etuovella, Oikotiellä tai ostajalla ei ole itsellä aikaa etsiä sitä. Etsittävässä asunnossa voi olla jotain todella erityistä tai se voi sijaita tietyn kadun varrella tai halutussa taloyhtiössä.

Olisiko juuri sinulla aikomus myydä lähiaikoina asunto? Nyt on tilaisuutesi välttyä normaalilta myyntiprosessilta ja kokea, millaista on helpompi tapa tehdä asuntokauppa.

Näitkö ilmotukseni?

Herätinkö huomiosi Facebookissa tai Instagramissa? Vai sujahtiko esitteeni postilaatikostasi? Olen valmis kääntämään jokaisen kiven ja kannon, jotta asiakkaalleni löytyy uusi koti. Tämän vuoksi päädyit sivuilleni.

Ostotoimeksianto on helppoa

Mikäli sinulla on tarjota meille sopivan tuntuista asuntoa, ota yhteyttä jo tänään. Kun tarjoat omaa kotiasi myytäväksi, sinulle ei aiheudu kuluja, asiakkaani maksaa palkkion. Kaikki yhteydenotot ovat luottamuksellisia, eivätkä sido sinua mihinkään.

  • Sovitaan tapaaminen ja tulen arvioimaan asuntosi todennäköisen velattoman kauppahinta kauppahintatilastojen ja markkinatilanteen perusteella. Tai lähetä minulle asunnon kuvat tai video, sekä osoite ja asuinpinta-ala niin teen pika-arvion.
  • Ostotarjousneuvottelut tehdään kauttani aina kirjallisesti, myös sähköinen ostotarjous on mahdollinen.
  • Olen tasapuolinen niin toimeksiantajalleni kuin sinulle asunnon myyjänä.
  • Minä laadin kauppakirjat ja varainsiirtoverolaskelmat.
  • Huolehdin kaupanteon käytännön järjestelyistä, eli järjestän kaupantekotilaisuuden (mahdollisuus myös sähköiseen Dias-kauppaan, toimitan myös isännöitsijälle kaikki kaupan asiakirjat.

Tulen arvioimaan asuntosi ilmaiseksi, eikä se velvoita sinua mihinkään.

Luottamukselliset yhteydenotot Anna Tapojärvi 
p. 040 5878 010 

anna@asuntokauppiaat.fi

Helsinki

Tee ostotoimeksianto, kun unelma-asuntoa ei löydy.

Kauniainen

Perhe etsii uutta kotia Kauniaisista rivi-, pari-, erillis-tai omakotitalosta. Toiveena on oma aurinkoinen piha etelään ja kodin sijainnin on oltava rauhallinen niin katseilta kuin melulta.

  • ainakin 4 makuuhuonetta
  • Unelmakoti on Betonista tai kivestä
  • Toiveena isot ikkunat
  • Budjetti 900 000 euroa

Espoo

Tee ostotoimeksianto, kun unelma-asuntoa ei löydy.

Mökki

Mökkikauppa käy kuumana ja kaikki hyvät myydään heti. Tee kanssani ostotoimeksianto, jolloin sinulla on parempi mahdollisuus löytää mökki täksi kesäksi.

Tapojärvi

Anna Tapojärvi

Toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kaupanvahvistaja, yrittäjä.

Oletpa sitten myymässä tai ostamassa unelmiesi kotia minun asiakkaana voit aina luottaa siihen, että palvelen sinua rautaisella ammattitaidolla ja periksiantamattomasti.

+358 40 5878 010

anna@asuntokauppiaat.fi

twitterfacebookinstagramLinkdin

 

Tilaa uutiskirjeemme