osto­toimeksi­anto

Haluatko nopean tien unelmiesi kotiin?

Ostotoimeksianto on helpoin tapa tehdä asuntokaupat

Ostotoimeksianto on kätevä ja sinulle huoleton tie unelmiesi asuntoon. Ehkä tiedät tarkkaan, mitä haluat tai kenties sinulla on kiire muuten elämässä, eikä asunnon metsästykseen ole aikaa. Ostotoimeksianto onkin monelle toimiva tapa tehdä asuntokaupat.

Laitan koko ammattitaitoni peliin kun etsin sinun unelmakotisi. Tutkin taloyhtiön paperit, asunnon kunnon ja mahdollisten tulevien remonttien kustannukset, ettei suunnitteilla ole yllättäviä remontteja. Neuvottelen asunnon myyjän kanssa valmiin hinnan, jota voin suositella sinulle. Neuvottelut ovat aina luottamuksellisia, eikä nimeäsi mainita. Kartoitan tarkkaan alueen hintatason ja yhtiön toteutuneiden kauppojen hintatilastot, jotta et maksa liikaa.

Ostotoimeksiannon neljä askelta

1

Kerro, millaista kotia etsit

Omakotitalo omenapuilla tai kerrostalon kattohuoneisto merinäköalalla? Vai kenties yksiö sijoitukseen? Kerro kaikki toiveesi!

2

Laitan verkot vesille

Etsin sopivia kohteita verkostoistani ja mainonnalla. Käyn keskustelut ja tarkistan, ovatko kohteet toiveidesi mukaisia.

3

Näytän sinulle sopivat kohteet

Käymme yhdessä katsomassa valikoimiani kohteita.

4

Sovitaan kaupat!

Kun sopiva uusi koti on löytynyt, tehdään kaupat!

hinnasto

Ostotoimeksianto

Ota yhteyttä ostotoimeksiantoon liittyen

    Lähettämällä viestin, hyväksyt tietosuojaselosteemme.

    Tilaa uutiskirjeemme!

    Tilaamalla uutiskirjeen kerrot meille, että sinulle saa lähettää markkinointipostia. Tietosuojasta voitte lukea lisää täältä. Hyväksyt ehdot tilaamalla uutiskirjeen.