Kiinteistönvälittäjä Anna Tapojärvi, Palvelut

Palvelut

Olemme täyden palvelun kiinteistönvälitysliike

Oletpa sitten ostamassa tai myymässä – Helsingin Asuntokauppiaat auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Olemme täyden palvelun kiinteistönvälitysliike ja keskitymme kotisi myyntiin täydellä sydämellä.

Tarjoamme kaiken tämän

Myymässä

Kodinvaihto mielessä? Takaamme aina 100% turvallisen ja luotettavan kaupankäynnin. Katso syyt miksi juuri Helsingin Asuntokauppiaat on paras valinta huolehtimaan sinun suurimmasta omaisuudestasi.

LUE LISÄÄ

 

Ostamassa

Unelmakotisi ei välttämättä ole vielä julkisessa myynnissä tai ehkä et ole vielä löytänyt juuri sitä etsimääsi täydellistä kotia. Haaveittesi koti saattaa olla jollain tietyllä alueella, tutun kadun varrella tai halutussa taloyhtiössä.

LUE LISÄÄ

 

Asuntoarvio

Arviokäynti kestää vain tunnin, jonka aikana saat oikean hinta-arvion kodistasi. Käynti ei sido sinua mihinkään ja on aina ilmainen. Pyydä siis asiantuntija paikalle kun harkitset kotisi myyntiä tai tarvitset hinta-arvion.

LUE LISÄÄ

 

Arviokirja

Arviokirja on ammattilaisen laatima asiakirja kiinteän- tai irtaimen omaisuuden sen hetkisestä realistisesta markkina-arvosta. Pyydä Helsingin Asuntokauppiaat käymään niin päivitetään tiedot ajantasalle.

LUE LISÄÄ

 

Kaupanvahvistus

Tarvitset aina kaupanvahvistajan kun ostat tai myyt omakotitalon tai tontin. Tällön on kysymyksessä kiinteistön kauppa. Kaupanvahvistaja tilataan kiinteistön kaupantekotilaisuuteen ostajan, myyjän tai kiinteistönvälittäjän toimesta.

LUE LISÄÄ

 

Konsultointi

Suurin osa kuluttajista valitsee kiinteistönvälittäjän huolehtimaan asuntonsa myynnistä, mutta toisinaan osaava henkilö saattaa haluta hoitaa kaupankäynnin ilman välikäsiä.

LUE LISÄÄ

Kauppakirja – Kiinteistö

Kauppakirjan on aina oltava maakaaressa säädetyn mukainen, eikä kiinteistökauppa ole sitova, ellei sitä tehdä oikeassa muodossa.

LUE LISÄÄ

 

Kauppakirja – Osakeyhtiö

Helsingin Asuntokauppiaat on täyden palvelun kiinteistönvälitysliike – palvelemme kaikissa kodin osto ja myynti vaiheissa. Teemme puolestasi myös kauppakirjat ja palvelemme sekä myyjän, että ostajan luotettavasti loppuun asti.

LUE LISÄÄ

Haluatko arvion asunnostasi?

Haluatko tietää kotisi tämänhetkisen markkina-arvon?

Meiltä saat ilmaisen arviolausunnon kodistasi.

Yksityisyytesi on meille tärkeä, tutustu tietosuojaselosteeseemme.