Kiinteistönvälittäjä Anna Tapojärvi, Palvelut

Palvelut

Olemme täyden palvelun kiinteistönvälitysliike

Oletpa sitten ostamassa tai myymässä – Helsingin Asuntokauppiaat auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Olemme täyden palvelun kiinteistönvälitysliike ja keskitymme kotisi myyntiin täydellä sydämellä.

Tuotteemme ja palvelumme

Asiakkaan odotusten täyttäminen on kiinteistöalalla vaativaa. Kaukana ovat ajat, jolloin tiedon saaminen asiakkaiden ulottuville oli keskeinen menestystekijä. Nykyisin tietoa on saatavilla rajattomasti ja vaihtoehtojen vertailu on helppoa. Ratkaisevaksi on tullut kiinteistönvälittäjän kyky ymmärtää asiakkaan arvoja ja tarpeita sekä tuottaa ylivertaista vastinetta asiakkaan odotuksille.

Meidän reseptimme teidän kotiunelmienne toteutumiseen on tarjota alan johtavia tuotteita ja palveluita, erinomaista osaamista, laaja-alaista kokemusta ja perinpohjaista lakitietämystä.

Me tiedämme, miten vaativa ja suuria tunteita synnyttävä projekti kodin vaihto on, ja siksi meillä ihmiset palvelevat ihmisiä kokonaisvaltaisesti. Erityisosaamistamme on auttaa ja tukea teitä sopivasti – ei liikaa, koska se on painostavaa, eikä liian vähän, koska kokemuksesta tiedämme kodin vaihdon vaativan huomattavaa sitoutumista. Laitamme itsemme kokonaan likoon unelmanne toteuttamiseksi – yhdessä teidän kanssanne, alusta loppuun asti.

Autamme teitä asuntoasioissa kaikissa elämäntilanteissanne. Autamme teitä ensiasunnon ostosta ja kuolinpesän asunto- ja kiinteistökauppaan. Laajan palveluverkostomme ansiosta saatte asiakkainamme asiantuntevaa tukea aina tarvittaessa.

Yksittäisten kauppakirjojen laadinnassa olemme nopeita, mutta tarkkoja. Noudatamme aina hyvää välitystapaa ja valvomme asiakkaidemme etua. Palvelumme, yhteistyökumppanimme ja ammattitaitoinen kauppakirjojen laadinta varmistavat lopputuotteiden laadukkuuden ja asiakassuhteiden jatkuvuuden.

 

Tutustu asiakkaidemme palautteisiin ja kokemuksiin.

Tarjoamme kaiken tämän

Myymässä

Kodinvaihto mielessä? Takaamme aina 100% turvallisen ja luotettavan kaupankäynnin. Katso syyt miksi juuri Asuntokauppiaat on paras valinta huolehtimaan sinun suurimmasta omaisuudestasi.

LUE LISÄÄ

 

Ostamassa

Unelmakotisi ei välttämättä ole vielä julkisessa myynnissä tai ehkä et ole vielä löytänyt juuri sitä etsimääsi täydellistä kotia. Haaveittesi koti saattaa olla jollain tietyllä alueella, tutun kadun varrella tai halutussa taloyhtiössä.

LUE LISÄÄ

 

Asuntoarvio

Arviokäynti kestää vain tunnin, jonka aikana saat oikean hinta-arvion kodistasi. Käynti ei sido sinua mihinkään ja on aina ilmainen. Pyydä siis asiantuntija paikalle kun harkitset kotisi myyntiä tai tarvitset hinta-arvion.

LUE LISÄÄ

 

Arviokirja

Arviokirja on ammattilaisen laatima asiakirja kiinteän- tai irtaimen omaisuuden sen hetkisestä realistisesta markkina-arvosta. Pyydä Helsingin Asuntokauppiaat käymään niin päivitetään tiedot ajantasalle.

LUE LISÄÄ

 

Kaupanvahvistus

Tarvitset aina kaupanvahvistajan kun ostat tai myyt omakotitalon tai tontin. Tällön on kysymyksessä kiinteistön kauppa. Kaupanvahvistaja tilataan kiinteistön kaupantekotilaisuuteen ostajan, myyjän tai kiinteistönvälittäjän toimesta.

LUE LISÄÄ

 

Konsultointi

Suurin osa kuluttajista valitsee kiinteistönvälittäjän huolehtimaan asuntonsa myynnistä, mutta toisinaan osaava henkilö saattaa haluta hoitaa kaupankäynnin ilman välikäsiä.

LUE LISÄÄ

Kauppakirja – Kiinteistö

Kauppakirjan on aina oltava maakaaressa säädetyn mukainen, eikä kiinteistökauppa ole sitova, ellei sitä tehdä oikeassa muodossa.

LUE LISÄÄ

 

Kauppakirja – Osakeyhtiö

Helsingin Asuntokauppiaat on täyden palvelun kiinteistönvälitysliike – palvelemme kaikissa kodin osto ja myynti vaiheissa. Teemme puolestasi myös kauppakirjat ja palvelemme sekä myyjän, että ostajan luotettavasti loppuun asti.

LUE LISÄÄ

Haluatko arvion asunnostasi?

Haluatko tietää kotisi tämänhetkisen markkina-arvon?

Meiltä saat ilmaisen arviolausunnon kodistasi.

Yksityisyytesi on meille tärkeä, tutustu tietosuojaselosteeseemme.