Palvelut

Kaikki palvelut – täyden palvelun kiinteistönvälitysliike

Minun reseptini teidän kotiunelmienne toteutumiseen on tarjota alan johtavia tuotteita ja moderneja palveluita, erinomaista osaamista, laaja-alaista kokemusta ja perinpohjaista lakitietämystä. Asuntokauppa ja kiinteistökauppa vaatii jatkuvaa kouluttautumista.

Tiedän, miten vaativa ja suuria tunteita synnyttävä projekti kodin vaihto on, ja siksi meillä ihmiset palvelevat ihmisiä kokonaisvaltaisesti. Erityisosaamiseni on auttaa ja tukea teitä sopivasti – ei liikaa, koska se on painostavaa, eikä liian vähän, koska kokemuksesta tiedän kodin vaihdon vaativan huomattavaa sitoutumista. Laitan itseni kokonaan likoon unelmanne toteuttamiseksi – yhdessä teidän kanssanne, alusta loppuun asti.

Autan teitä asuntoasioissa kaikissa elämäntilanteissanne, ensiasunnon ostosta ja kuolinpesän asunto- ja kiinteistökauppaan. Laajan palveluverkostoni ansiosta saatte asiakkainamme asiantuntevaa tukea aina tarvittaessa.

 

MYYNTITOIMEKSIANTO

Asuntokauppa ja kiinteistökauppa

Asunnon ja kiinteistön myyjät valitsevat yleensä helpon, kokonaisvaltaisen palvelupaketin, johon sisältyy kaikkien tarvittavien asiakirjojen hankkimisesta aina kaupantekotilaisuuden järjestämiseen asti. Olen hyvin varustautunut sähköisillä työkaluilla ja suuri osa asunnonvaihtoprosessista voidaankin hoitaa myös etätyökaluilla, digitaalisesti. Asuntokauppa voidaan toteuttaa myös helposti.

Palveluun kuuluvat myös huoneiston stailaus, tyhjän asunnon kalustus tai virtuaalistailaus ja -kalustus, sekä ammattilaisen ottamat valokuvat ja videot kauniista kodistanne myös ilmakuvauksin. Vaikuttavuuden lisäämiseksi kodistanne voidaan tehdä nykyaikaisin menetelmin näyttäviä esittelyjä virtuaalisesti ja digitaalisia markkinointimateriaaleja. Ne syntyvät taitavasti omien asiantuntijoidemme ja yhteistyökumppaneidemme käsissä ja luovat aivan uudenlaisen, todentuntuisen kokemuksen kohteesta. Ne auttavat hahmottamaan, miten oma elämä voisi asettua uuteen kotiin. Virtuaaliesittelyt tekevät unelmista hieman todellisempia jo tutustumisvaiheessa.

Kiinteistökaupassa saatte kauttani kaikki kiinteistöjen viralliset asiakirjat ja karttatulosteet. Suoritan myös asiaankuuluvan kaupanvahvistuksen.

Sinun tarvitsee vain ottaa minuun yhteyttä niin kerron lisää ja sovitaan tapaaminen. Asuntoarvio on aina ilmainen, eikä se velvoita sinua mihinkään. Arviokäynnille laadin juuri sinun kotiisi räätälöidyn myynti- ja markkinointisuunnitelman. Tunnin kestävän tapaamisen aikana kartoitan teidän kodin remontti- ja stailaustarpeen, sekä myynnin aikataulun ja kotinne oikean markkinahinnan.

Palveluihin kuuluvat esittelyvaihtoehdot:

Yhteistyökumppaneidemme kautta saatavillanne ovat monet lisäpalvelut:

 • Märkätilatutkimus/kuntokartoitus on tärkeä asunnon kunnon varmistava selvitys. Se on eräänlainen vakuutus niin myyjälle kuin ostajalle. Tutkimuksen suorittaa aina luotettava asiantuntija, jolla on palveluun vaadittavat pätevyydet. Kuntotarkastus on yleensä aistinvaraisesti tehtävä kartoitus, joka kertoo rakennuksen ikääntymiseen liittyvistä korjaus- ja huoltotarpeista sekä pintatarkastuksessa havaittavista riskispaikoista ja virheistä. Suosittelemme, että olette myös itse paikalla tarkastuksessa.
 • Muuttosiivous on suuri apu. Kokemuksesta tiedämme, että muutto on yleensä aikaa vievä ja stressaava tapahtuma, jossa jostain syystä tulee usein myös kiire. Ammattilaiselta tilattu muuttosiivous on varmasti asianmukaisesti tehty, lisää mielenrauhaa ja vähentää stressiä.
 • Remonttiarvio sisältää suuntaa-antavan suunnitelman tarvittavista toimenpiteistä ja laskelman mahdollisista kustannuksista. Se on tärkeä tieto suurta päätöstä valmisteltaessa.
 • Energiatodistus on työkalu rakennusten energiatehokkuuden osoittamiseen ja vertailuun. Se on pakollinen tietyin poikkeuksin kaikille rakennuksille, joille haetaan rakennuslupaa sekä myytäville ja vuokrattaville pientaloille, jotka on rakennettu vuoden 1980 jälkeen.

Uudistuotanto

Monen kodinvaihtajan unelma on omien toiveiden mukaan toteutettu ja viimeistelty uusi koti. Minä autan niin pieniä kuin isoja rakennusliikkeitä löytämään kauniille uusille kodeille asukkaat.

Unelman konkretisoiminen on osa työtäni. Tunnen uutta kotia etsivän ajatukset ja tiedän, mitä asioita on tärkeää tuoda esiin. Markkinoinnissa avainasemassa ovat kattavien kohdetietojen tarjoaminen, kohteen esittely visuaalisesti vaikuttavassa muodossa ja sopivan aktiivinen asiakaspalvelu.

Laadin uudiskohteista aina näyttävät myyntiesitteet ja digitaaliset markkinointimateriaalit. Toteutan aktiivista ennakkomarkkinointia, joka nostaa esiin kohteen parhaat puolet. Kohteen valmistuttua sisustamisen asiantuntijat toteuttavat yhteistyökumppaneiden kanssa asunnon esittelykalustuksen, minkä jälkeen olemme valmiita aloittamaan viikoittaiset asuntoesittelyt. Asuntokaupan asiantuntemuksen ohella kodin hengen luominen kauniisti ja puhuttelevasti on minun vahvaa osaamistani. Siksi olen monien rakentajien valinta tuloksekkaaseen uudistuotantojen markkinointiin.

Rakentaja, kanssani voit solmia joustavan sopimuksen ja koe kuinka helppoa asuntokauppa voi olla. Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Tontit

Palvelen asiakkaitani asiantuntevasti kaikissa kiinteistökaupoissa. Kauttani omistajaa vaihtavat myös tontit ja määräalat.

Kiinteistökauppaan sisältyy aina monenlaisia selvitettäviä asioita, rekisteriotteita ja todistuksia. Huolehdin puolestanne asianmukaiset valmistelutoimenpiteet, tilaan rekisteriotteet ja todistukset sekä laadimme kauppakirjan, jossa ovat mukana pakolliset liitteet: lainhuutotodistus, kiinteistörekisteriote, rasitustodistus sekä vuokraoikeuteen liittyvät todistukset.

Hitas-asunnot

Välitän myös Hitas-järjestelmään kuuluvia kohtuuhintaisia asuntoja. Hitas on Helsingin kaupungin kehittämä asuntojen hinta- ja laatutason sääntelyjärjestelmä, jossa asunnoille määritetään jo tontinluovutusvaiheessa korkein mahdollinen myyntihinta, jota ei saa ylittää asuntoa myytäessä missään sen elinkaaren vaiheessa.

 

Ostotoimeksianto

Unelmakotisi ei välttämättä ole vielä julkisessa myynnissä tai ehkä et ole vielä löytänyt juuri sitä etsimääsi täydellistä kotia. Haaveittesi koti saattaa olla jollain tietyllä alueella, tutun kadun varrella tai halutussa taloyhtiössä. Ostotoimeksianto tehdään silloin unelmakotia ei ole löytynyt – Asunto ei ole julkisesti myynnissä Etuovella, Oikotiellä tai itsellä ei ole aikaa etsiä sitä. Laajan verkoston ja kohdennetun mainonnan avulla olen löytänyt monta unelmakotia.

Kun teet ostotoimeksiannon kanssani, olet mahdollisesti ainoa ostajaehdokas ja saat rauhassa tehdä päätöksiä. Ostotoimeksiannon kulut maksat sinä ostajana. Kokemuksena voin kertoa, että ostotoimeksianto on toimiva ja tarjoaa sinulle enemmän mahdollisuuksia kuin normaalisti Etuoven, Oikotien ja sanomalehden etsintä.

Laitan koko ammattitaitoni peliin kun etsin sinun unelmakodin. Tutkin taloyhtiön paperit, asunnon kunnon ja mahdollisten tulevien remonttien kustannukset, ettei suunnitteilla ole yllättäviä remontteja. Tilaan tarvittaessa kuntotarkastuksen tai kosteusmittauksen. Neuvottelen asunnon myyjän kanssa valmiin hinnan, jonka voin suositella sinulle. Neuvottelut ovat aina luottamuksellisia! Kartoitan tarkkaan alueen hintatason ja yhtiön toteutuneiden kauppojen hintatilastot, jotta sinun ei pidä maksaa liikaa.

Laadin valmiit kauppakirjat, teen verottajalle ja isännöitsijälle tarvittavat ilmoitukset. Teen sinulle ja asunnon myyjälle kaiken valmiiksi, jotta asiointi olisi teille molemmille mahdollisimman helppoa ja luotettavaa.

Arviokirja

Jos kotisi arvo on noussut ja tarvitset pankista lainaa – arviokirjaa vastaan tämä on mahdollista. Arviokirja on ammattilaisen laatima asiakirja kiinteän- tai irtaimenomaisuuden sen hetkisestä realistisesta markkina-arvosta. Arvion kohteena on yleisimmin asunto-osake (irtain) tai kiinteistö (kiinteä), sillä mahdollisesti sijaitsevine rakennuksineen.

Arviokirjaa pyydetään useimmiten seuraavista syistä:

 • vakuutusyhtiön pyynnöstä (jotta omaisuutesi on vakuutettu oikeasta arvosta)
 • pankin pyynnöstä (vakuusarvo ja lainan saanti)
 • kuolinpesän jakamisen yhteydessä
 • perukirjan laatimista varten avioerossa omaisuuden arvon määritykseen ja omaisuuden ositukseen
 • sijoitusasunnon arvon määrittämiseen

 

Kauppakirja

Oikein tehty kiinteistön tai asunto-osakeyhtiön kauppakirja turvaa tulevaisuutesi.

Yksittäisten kauppakirjojen laadinnassa olemme nopeita, mutta tarkkoja. Noudatamme aina hyvää välitystapaa ja valvomme asiakkaidemme etua. Palvelumme, yhteistyökumppanimme ja ammattitaitoinen kauppakirjojen laadinta varmistavat lopputuotteiden laadukkuuden ja asiakassuhteiden jatkuvuuden.

 

Tutustu asiakkaidemme palautteisiin ja kokemuksiin.

Palvelut

Myymässä

Kodinvaihto mielessä? Takaamme aina 100% turvallisen ja luotettavan kaupankäynnin. Katso syyt miksi juuri Asuntokauppiaat on paras valinta huolehtimaan sinun suurimmasta omaisuudestasi.

LUE LISÄÄ

 

Ostamassa

Unelmakotisi ei välttämättä ole vielä julkisessa myynnissä tai ehkä et ole vielä löytänyt juuri sitä etsimääsi täydellistä kotia. Haaveittesi koti saattaa olla jollain tietyllä alueella, tutun kadun varrella tai halutussa taloyhtiössä.

LUE LISÄÄ

 

Asuntoarvio

Arviokäynti kestää vain tunnin, jonka aikana saat oikean hinta-arvion kodistasi. Käynti ei sido sinua mihinkään ja on aina ilmainen. Pyydä siis asiantuntija paikalle kun harkitset kotisi myyntiä tai tarvitset hinta-arvion.

LUE LISÄÄ

 

Arviokirja

Arviokirja on ammattilaisen laatima asiakirja kiinteän- tai irtaimen omaisuuden sen hetkisestä realistisesta markkina-arvosta. Pyydä Helsingin Asuntokauppiaat käymään niin päivitetään tiedot ajantasalle.

LUE LISÄÄ

 

Kaupanvahvistus

Tarvitset aina kaupanvahvistajan kun ostat tai myyt omakotitalon tai tontin. Tällön on kysymyksessä kiinteistön kauppa. Kaupanvahvistaja tilataan kiinteistön kaupantekotilaisuuteen ostajan, myyjän tai kiinteistönvälittäjän toimesta.

LUE LISÄÄ

 

Konsultointi

Kun tarvitset kiinteistönvälityksen ammattilaisen apua omalla ostopolullasi, vain tietylle osa-alueelle.

LUE LISÄÄ

Kauppakirja – Kiinteistö

Kauppakirjan on aina oltava maakaaressa säädetyn mukainen, eikä kiinteistökauppa ole sitova, ellei sitä tehdä oikeassa muodossa.

LUE LISÄÄ

 

Kauppakirja – Osakeyhtiö

Helsingin Asuntokauppiaat on täyden palvelun kiinteistönvälitysliike – palvelemme kaikissa kodin osto ja myynti vaiheissa. Teemme puolestasi myös kauppakirjat ja palvelemme sekä myyjän, että ostajan luotettavasti loppuun asti.

LUE LISÄÄ

Haluatko arvion asunnostasi?

  Haluatko tietää kotisi tämänhetkisen markkina-arvon?

  Meiltä saat ilmaisen arviolausunnon kodistasi.

  Yksityisyytesi on meille tärkeä, tutustu tietosuojaselosteeseemme.

   

  Tilaa uutiskirjeemme