asunto-osakkeen kauppa­kirja

Asunto-osakkeen kauppakirja

asunto-osakkeen kauppakirjan kannattaa laatia ammattilainen

Oikein tehty kauppakirja turvaa tulevaisuutesi. Helsingin Asuntokauppiaat on täyden palvelun kiinteistönvälitysliike. Palvelen kaikissa kodin oston ja myynnin vaiheissa. Teen puolestasi myös kauppakirjat ja palvelen sekä myyjän, että ostajan luotettavasti loppuun asti.

hinnasto

asunto-osakkeen kauppakirja

asunto-osakkeen kauppakirjan muoto

Asunto-osakkeen kauppaa säätelee asuntokauppalaki (843/1994), jossa on omat säännökset käytetyn asunnon kaupasta. Asuntokauppalaki koskee asunto-osakkeiden ja muiden asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavien yhteisöosuuksien kauppaa, ostajan oikeudellisen ja taloudellisen aseman suojaamista rakentamisvaiheessa sekä eräitä muita edellä tarkoitettujen asuntojen ja asuntoyhteisön muiden tilojen tuotantoon ja myyntiin liittyviä oikeussuhteita. Laista löytvät erilliset luvut rakentamisvaiheen kaupan sääntelylle, valmiin uuden asunnon kaupalle sekä käytetyn asunnon kaupalle.

Oikein tehty kauppakirja turvaa tulevaisuutesi.

Ota yhteyttä asunnon kauppakirjaan liittyen

    Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuojaselosteemme.

    Tilaa uutiskirjeemme!

    Tilaamalla uutiskirjeen kerrot meille, että sinulle saa lähettää markkinointipostia. Tietosuojasta voitte lukea lisää täältä. Hyväksyt ehdot tilaamalla uutiskirjeen.