ASUNTOARVIO KATAJANOKALLA

Asuntoarvio

ASUNNON HINTA-ARVIO

Sinun tarvitsee vain pyytää minut kotiisi ja olet lähempänä onnistunutta asuntokauppaa. Tunnin kestävän asuntoarvion aikana käymme läpi kanssasi sinun henkilökohtaisen kodinvaihtosuunnitelman ja kartoitan alueesi toteutuneiden kauppojen hintatilastot. Käyntini jälkeen saat minulta kattavan myynti- ja markkinointisuunnitelman kotisi myymisestä, sekä kirjallisen palvelutarjoukseni. Eikä tämä sido sinua mihinkään.

ASUNNON MYYNTI

Kodin omistaja – oletko myymässä kotisi ja haluat asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan? Olen toteuttanut menestyksekkäästi jo satoja asuntokauppoja pääkaupunkiseudulla. Toteutan kaupat aina periksiantamattomasti ja luottamuksella. Suurin osa toimeksiannoistani tulee suositusten kautta. Asunnon myynti yhdessä Asuntokauppiaiden kanssa on helppoa – löydät kodillesi oikeat omistajat tai saat unelmiesi sijoitukselle parhaan mahdollisen tuoton tulevaisuudessa.

ASUNTOARVIO KODISTASI

Palvelen joustavasti ja tarvittaessa nopeastikin, myös iltaisin ja viikonloppuisin – sinulle sopivana ajankohtana. Etäarviokäynti on myös mahdollista. Tämä tapahtuu esimerkiksi WhatsAppilla tai FaceTimella.

ILMAINEN ASUNTOARVIO

Asuntoarvio ei tarkoita pelkästään kotisi hinnan määrittämistä. Helsingin Asuntokauppiaiden asuntoarviossa:

 • käymme yhdessä läpi, miten ja millä keinoin saan kodistasi parhaan hinnan
 • kerron miten valmistaudumme ammattilaisen asuntokuvauksiin ja valitsemme myös mahdolliset lisäpalvelut (kohdevideo ja 3D Matterport-kuvaus)
 • päätämme yhdessä käytämmekö apuna myös ammattistailaajaa
 • valitsemme muut myyntiä helpottavat palvelut esim. ammattijärjestelijä tai siivousapu
 • esittelen markkinointisuunnitelman asunnonhakuportaaleihin (Etuovi ja Oikotie) ja sosiaaliseen mediaan (Facebook ja Instagram)
 • tutustumme hintatilastoihin ja kodillesi räätälöityyn asuntoarvioon
 • saat kirjallisen palvelutarjoukseni

 

Yli 200 perhettä on jo löytänyt uuden kodin kauttani.

 

Soita minulle 040 587 8010 tai lähetä viesti anna@asuntokauppiaat.fi ja lähdetään yhdessä toteuttamaan unelmaa sinun uudesta kodistasi.

 

 

ASUNTOKAUPPA NYT

Olen hyvin varustautunut moderneilla sähköisillä työkaluilla ja suuri osa asunnonvaihtoprosessista voidaankin tarvittaessa hoitaa etätyökaluilla eli digitaalisesti. E-asioinnin avulla voin totuttaa sähköiset ostotarjoukset ja toimeksiantosopimukset. Lisäksi käytössäni DIAS-digitaalinen asuntokauppa, joten asuntokauppa voidaan hoitaa sähköisesti ajasta ja paikasta riippumatta.

 

ASUNTOKAUPAN YKSITTÄISPALVELUT

 

 

Kiinteistönvälitys Helsinki • Kiinteistönvälitys Vantaa • Kiinteistönvälitys Espoo

Katajanokka

TILAA AMMATTILAISEN ASUNTOARVIO

Tiedän, miten vaativa ja suuria tunteita synnyttävä projekti kodin vaihto on, ja siksi minä palvelen asiakkaitani kokonaisvaltaisesti. Erityisosaamiseni on auttaa ja tukea teitä sopivasti – ei liikaa, koska se on painostavaa, eikä liian vähän, koska kokemuksesta tiedän kodin vaihdon vaativan huomattavaa sitoutumista. Laitan itseni kokonaan likoon unelmanne toteuttamiseksi – yhdessä teidän kanssanne, alusta loppuun asti.

Autan teitä asuntoasioissa kaikissa elämäntilanteissanne, jopa kuolinpesän asunto- ja kiinteistökauppaan. Laajan palveluverkostoni ansiosta saatte asiakkainamme asiantuntevaa tukea aina tarvittaessa.

KIINTEISTÖNVÄLITYSTÄ HELSINGISSÄ JA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Kiinteistönvälitystoimistoni sijaitsee Helsingin Kalastamassa. Minua voit tulla minua tapaamaan toimistolleni sopimuksen mukaan. Soita 040 5878 010 ja varaa tapaaminen. Kaikki yhteydenotot ovat aina luottamuksellisia ja voit olla varma, että saat ammattitaitoista palvelua asuntokaupassa. Suurin osa toimeksiannoistani tulee suositusten kautta, olen palvellut asiakkaitani aina Kirkkonummen Sundsbergista Porvoon Emäsaloon asti. Asiakkaan suositus on aina suurin kunnianosoitus minulle, jota arvostan suuresti!

 

SÄHKÖINEN ASUNTOKAUPPA

Olen hyvin varustautunut moderneilla sähköisillä työkaluilla ja suuri osa asunnonvaihtoprosessista voidaankin tarvittaessa hoitaa etätyökaluilla eli digitaalisesti. E-asioinnin avulla voin totuttaa sähköiset ostotarjoukset ja toimeksiantosopimukset. Lisäksi käytössäni DIAS-digitaalinen asuntokauppa, joten asuntokauppa voidaan hoitaa sähköisesti ajasta ja paikasta riippumatta.

KODINVAIHTO

Noudatan toiminnassani kiinteistönvälitystä koskevia lakeja ja säädöksiä, kiinteistönvälittäjän eettisiä sääntöjä sekä hyvän välitystavan ohjeita. Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n (SKVL) jäsenyritys ja toimimme SKVL:n valvonnan alaisesti.

ASUNTOESITTELY

Asuntoesittely pyritään järjestämään aina ostajaehdokkaan aikataulun mukaan, nopeasti, mutta myös myyjälle mielekkäänä aikana. Järjestän mielelläni yksityisesittelyitä todella joustavasti, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Asuntoesittely voi olla tänä päivänä myös virtuaalinen. Useimmista myytävistä asunnoista on tehty myös 3D Matterport virtuaalinen kuvaus – myytävän asunnon sisätilaan pääset tutustumaan kotisohvaltasi kuin videopelissä, navigoi huoneesta toiseen ja havainnoi kaikki katosta lattiaan asti todentuntuisesti.

 

LIVESTRIIMAUS JA ETÄESITTELY

Ei hätää jos et itse pääse paikalle – Järjestän etäesittelyn myös WhatsAppilla tai Facebookin livestriimauksena.

Asuntoesittely Etuovi ja Oikotie – asuntoesittelyn ajankohta ilmoitetaan Etuovella ja Oikotiellä, sekä täällä nettisivuillani. Toteutan myös LIVE -striimauksen Facebookin kautta Etuovelle ja Oikotielle, jotta sinä voit seurata asuntoesittelyn omalta tietokoneelta tai kännykästä vaikkapa omalta kotisohvaltasi. Tällöin minä olen myytävässä asunnossa yksin ja etäesittelen koko huoneiston lattiasta kattoon, aina parvekkeelta saunaan asti.

SAAT KAIKEN TÄMÄN

asuntoarvio

LKV KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ ANNA TAPOJÄRVI TOIMITUSJOHTAJA

Veloituksettoman arviokäynnin jälkeen tiedät tämän:

  • Tiedät kotisi oikean markkinahinnan
  • Suunnittelemme asunnon myynnin aikaatulun sinun ehdoilla ja tietysti parhaana ajankohtana
  • Kerron sinulle keinot, miten saan parhaan hinnan asunnostasi
  • Tiedät alueesi hintakehityksen
  • Kerron parhaat markkinointikanavat
  • Selkokielisen myyntisuunnitelman
  • Myynnin aikataulu ja prosessi
  • Kannattaako remontti eli remontointitarpeen
  • Saat kirjallisen palvelutarjoukseni

PYYDÄ ARVIO KODISTASI

  Haluatko tietää kotisi tämänhetkisen markkina-arvon?

  Meiltä saat ilmaisen arviolausunnon kodistasi.

  Yksityisyytesi on meille tärkeä, tutustu tietosuojaselosteeseemme.

   

  Tilaa uutiskirjeemme