Kiinteistönvälittäjä Anna Tapojärvi, Ostotoimeksianto

Ostotoimeksianto

Minä löydän unelmillesi kodin

Unelmakotisi ei välttämättä ole vielä julkisessa myynnissä tai ehkä et ole vielä löytänyt juuri sitä etsimääsi täydellistä kotia.

Haaveittesi koti saattaa olla jollain tietyllä alueella, tutun kadun varrella tai halutussa taloyhtiössä.

JÄTÄ UNELMAKODIN ETSIMINEN MINUN HUOLEKSENI

Ostotoimeksianto tehdään silloin unelmakotia ei ole löytynyt – Asunto ei ole julkisesti myynnissä Etuovella, Oikotiellä tai itsellä ei ole aikaa etsiä sitä.

Minä etsin sinun toiveidesi mukaisen kodin tietyltä alueelta ja tarkoin kriteerein. Laajan verkoston ja kohdennetun mainonnan avulla olen löytänyt monta unelmakotia.

Kun teet ostotoimeksiannon kanssani, olet mahdollisesti ainoa ostajaehdokas ja saat rauhassa tehdä päätöksiä. Ostotoimeksiannon kulut maksat sinä ostajana. Kokemuksena voin kertoa, että ostotoimeksianto on toimiva ja tarjoaa sinulle enemmän mahdollisuuksia kuin normaalisti Etuoven, Oikotien ja sanomalehden etsintä.

Paljonko asunnosta kannattaa tarjota?

Laitan koko ammattitaitoni peliin kun etsin sinun unelmakodin. Tutkin taloyhtiön paperit, asunnon kunnon ja mahdollisten tulevien remonttien kustannukset, ettei suunnitteilla ole yllättäviä remontteja. Tilaan tarvittaessa kuntotarkastuksen tai kosteusmittauksen. Neuvottelen asunnon myyjän kanssa valmiin hinnan, jonka voin suositella sinulle. Neuvottelut ovat aina luottamuksellisia! Kartoitan tarkkaan alueen hintatason ja yhtiön toteutuneiden kauppojen hintatilastot, jotta sinun ei pidä maksaa liikaa.

Huoletonta ja turvallista asuntokauppaa!

Laadin valmiit kauppakirjat, teen verottajalle ja isännöitsijälle tarvittavat ilmoitukset. Teen sinulle ja asunnon myyjälle kaiken valmiiksi, jotta asiointi olisi teille molemmille mahdollisimman helppoa ja luotettavaa.

Haluatko apua ostotarjouksessa? Soita minulle 040 5878 010 heti!

Ostotoimeksiannon hinta:

  • Perusmaksu: 1 000€
  • Palkkio kaupan jälkeen: 5 000€
  • Yhteensä: 6 000€ (sis. alv 24%)

Oma asunto myymättä?

Ei hätää, saat alennuksen -50% kun annat vanhan asuntosi minulle myyntiin. Palkkio kaupan jälkeen 3 000€ (sisältää alv 24%)

Ota siis heti yhteyttä ja lähdetään etsimään sinulle unelmakotia!

Tee kanssani ostotoimeksianto ja olet lähempänä unelmiesi kotia.

Palvelulupaus

Anna Tapojärvi, Kiinteistövalittäjä

Kiinteistönvälitys on meille paljon muuta kuin vain toimeksianto.

Se on parasta asiakaspalvelua alusta loppuun laadusta tinkimättä – olethan tekemässä yhtä elämäsi tärkeimmistä päätöksistä.

Oletpa sitten myymässä tai etsimässä unelmiesi kotia  Asuntokauppiaiden asiakkaana voit aina luottaa siihen, että palvelemme sinua rautaisella ammattitaidolla ja innokkaalla asenteella. Saat käyttöösi kaiken tarvittavan dokumentaation ja laadimme sinulle yksilöllisen markkinointi- ja myyntistrategian.

Olemme aina käytettävissäsi ja voit luottaa siihen, että me valvomme sinun etujasi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Haluatko että otamme yhteyttä sinuun?

Jätäthän meille yhteystietosi ja lyhyen viestisi niin otamme sinuun yhteyttä pikimiten

Yksityisyytesi on meille tärkeä, tutustu tietosuojaselosteeseemme.