Kiinteistönvälittäjä Anna Tapojärvi, Ostotoimeksianto

Ostotoimeksianto

Minä löydän unelmillesi kodin

Unelmakotisi ei välttämättä ole vielä julkisessa myynnissä tai ehkä et ole vielä löytänyt juuri sitä etsimääsi täydellistä kotia.

Haaveittesi koti saattaa olla jollain tietyllä alueella, tutun kadun varrella tai halutussa taloyhtiössä.

Jätä unelmakodin etsiminen minulle – ostotoimeksianto

Unelmakotisi ei välttämättä ole vielä julkisessa myynnissä tai ehkä et ole vielä löytänyt juuri sitä etsimääsi täydellistä kotia. Haaveittesi koti saattaa olla jollain tietyllä alueella, tutun kadun varrella tai halutussa taloyhtiössä. Ostotoimeksianto tehdään silloin unelmakotia ei ole löytynyt – Asunto ei ole julkisesti myynnissä Etuovella, Oikotiellä tai itsellä ei ole aikaa etsiä sitä. Laajan verkoston ja kohdennetun mainonnan avulla olen löytänyt monta unelmakotia.

Minä Asuntokauppias Anna Tapojärvi etsin sinun toiveidesi mukaisen kodin tietyltä alueelta ja tarkoin kriteerein. Laajan verkoston ja kohdennetun mainonnan avulla olen löytänyt monta unelmakotia.

Kun teet ostotoimeksiannon kanssani, olet mahdollisesti ainoa ostajaehdokas ja saat rauhassa tehdä päätöksiä. Ostotoimeksiannon kulut maksat sinä ostajana. Kokemuksena voin kertoa, että ostotoimeksianto on toimiva ja tarjoaa sinulle enemmän mahdollisuuksia kuin normaalisti Etuoven, Oikotien ja sanomalehden etsintä.

Paljonko asunnosta kannattaa tarjota?

Laitan koko ammattitaitoni peliin kun etsin sinun unelmakodin. Tutkin taloyhtiön paperit, asunnon kunnon ja mahdollisten tulevien remonttien kustannukset, ettei suunnitteilla ole yllättäviä remontteja. Neuvottelen asunnon myyjän kanssa valmiin hinnan, jonka voin suositella sinulle. Neuvottelut ovat aina luottamuksellisia! Kartoitan tarkkaan alueen hintatason ja yhtiön toteutuneiden kauppojen hintatilastot, jotta sinun ei pidä maksaa liikaa.

Huoletonta ja turvallista asuntokauppaa.

Laadin valmiit kauppakirjat, teen verottajalle ja isännöitsijälle tarvittavat ilmoitukset. Teen sinulle ja asunnon myyjälle kaiken valmiiksi, jotta asiointi olisi teille molemmille mahdollisimman helppoa ja luotettavaa.

Haluatko apua ostotarjouksessa? Soita minulle 040 5878 010 heti!

Hinta

 • Palkkio 2 % sisältäen alv 24%. Palkkio voidaan myös sopia erikseen toimeksiannon laajuuden mukaan.

 

Ota siis heti yhteyttä ja lähdetään etsimään sinulle unelmakotia!

Tee kanssani ostotoimeksianto ja olet lähempänä unelmiesi kotia.

 


TARJOA ASUNTOA OSTETTAVAKSI

Huomasitko ilmoituksen ja sinulla olisi tarjota asunto ostettavaksi?

Sinun ei tarvitse kuin sopia kanssani tapaaminen asunnolle niin kerron lisää. Kaikki yhteydenotot ovat luottamuksellisia, eivätkä sido sinua mihinkään ja kaikki kulut maksaa ostaja. Mikäli sinulla on tarjota asiakkaalleni sopivan tuntuista kotia ota yhteyttä puh. 040 5878 010 Anna.

Palvelulupaus

Kiinteistönvälitys on minulle paljon muuta kuin vain toimeksianto.

Se on parasta asiakaspalvelua alusta loppuun laadusta tinkimättä – olethan tekemässä yhtä elämäsi tärkeimmistä päätöksistä.

Oletpa sitten myymässä tai etsimässä unelmiesi kotia  Asuntokauppiaiden asiakkaana voit aina luottaa siihen, että palvelemme sinua rautaisella ammattitaidolla ja innokkaalla asenteella. Saat käyttöösi kaiken tarvittavan dokumentaation ja laadin sinulle yksilöllisen markkinointi- ja myyntistrategian.

Olen aina käytettävissäsi ja voit luottaa siihen, että valvon sinun etujasi.

Lue lisää

Myy asuntosi - minulla on ostotoimeksianto

Ostetaan asuntoja sijoitukseen tai kodiksi. Asiakkaani on tehnyt otsotoimeksiannon. Kun harkitset asunnon myyntiä ota minuun yhteyttä ja tarjoa.

Ostotoimeksianto on helppoa!

Tulen arvioimaan asuntosi ilmaiseksi, eikä se velvoita sinua mihinkään. Minä teen kauppakirjat ja hoidan kaupantekotilaisuuden pankkiin. Ostaja maksaa välityspalkkion, joten sinulle ei aiheudu kuluja.

Luottamukselliset yhteydenotot Anna Tapojärvi 
p. 040 5878 010

anna@asuntokauppiaat.fi

Ostotoimeksianto on helppoa

 • Sähköinen toimeksiantosopimus
 • Toimeksianto on voimassa kuukauden jaksoissa

Unelmakoti voi olla nurkan takana

 • Se voi olla tietyssä kaupunginosassa
 • Loft, jugend

Asunnon etsintä

 • Aloitetaan välittömästi
 • yhteistyössä Etuovi ja Oikotie -hakuportaaleissa

Ota yhteyttä heti

 • ja olet lähempänä unelmakotia
 • Anna p. 040 5878010

Ota yhteyttä

  Haluatko että otamme yhteyttä sinuun?

  Jätäthän meille yhteystietosi ja lyhyen viestisi niin otamme sinuun yhteyttä pikimiten

  Yksityisyytesi on meille tärkeä, tutustu tietosuojaselosteeseemme.

  Seuraa minua somessa

  Tapojärvi

  Anna Tapojärvi

  Toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kaupanvahvistaja, yrittäjä.

  Oletpa sitten myymässä tai ostamassa unelmiesi kotia minun asiakkaana voit aina luottaa siihen, että palvelen sinua rautaisella ammattitaidolla ja periksiantamattomasti.

  +358 40 5878 010

  anna@asuntokauppiaat.fi

  twitterfacebookinstagramLinkdin

   

  Tilaa uutiskirjeemme