Kiinteistönvälittäjä Anna Tapojärvi, Ostotoimeksianto

Ostotoimeksianto

Minä löydän unelmillesi kodin

Unelmakotisi ei välttämättä ole vielä julkisessa myynnissä tai ehkä et ole vielä löytänyt juuri sitä etsimääsi täydellistä kotia.

Haaveittesi koti saattaa olla jollain tietyllä alueella, tutun kadun varrella tai halutussa taloyhtiössä.

Jätä unelmakodin etsiminen minulle – ostotoimeksianto

Ostotoimeksianto tehdään silloin unelmakotia ei ole löytynyt – Asunto ei ole julkisesti myynnissä Etuovella, Oikotiellä tai itsellä ei ole aikaa etsiä sitä.

Minä Asuntokauppias Anna Tapojärvi etsin sinun toiveidesi mukaisen kodin tietyltä alueelta ja tarkoin kriteerein. Laajan verkoston ja kohdennetun mainonnan avulla olen löytänyt monta unelmakotia.

Kun teet ostotoimeksiannon kanssani, olet mahdollisesti ainoa ostajaehdokas ja saat rauhassa tehdä päätöksiä. Ostotoimeksiannon kulut maksat sinä ostajana. Kokemuksena voin kertoa, että ostotoimeksianto on toimiva ja tarjoaa sinulle enemmän mahdollisuuksia kuin normaalisti Etuoven, Oikotien ja sanomalehden etsintä.

Paljonko asunnosta kannattaa tarjota?

Laitan koko ammattitaitoni peliin kun etsin sinun unelmakodin. Tutkin taloyhtiön paperit, asunnon kunnon ja mahdollisten tulevien remonttien kustannukset, ettei suunnitteilla ole yllättäviä remontteja. Tilaan tarvittaessa kuntotarkastuksen tai kosteusmittauksen. Neuvottelen asunnon myyjän kanssa valmiin hinnan, jonka voin suositella sinulle. Neuvottelut ovat aina luottamuksellisia! Kartoitan tarkkaan alueen hintatason ja yhtiön toteutuneiden kauppojen hintatilastot, jotta sinun ei pidä maksaa liikaa.

Huoletonta ja turvallista asuntokauppaa.

Laadin valmiit kauppakirjat, teen verottajalle ja isännöitsijälle tarvittavat ilmoitukset. Teen sinulle ja asunnon myyjälle kaiken valmiiksi, jotta asiointi olisi teille molemmille mahdollisimman helppoa ja luotettavaa.

Asiakkaan odotusten täyttäminen on kiinteistöalalla vaativaa. Kaukana ovat ajat, jolloin tiedon saaminen asiakkaiden ulottuville oli keskeinen menestystekijä. Nykyisin tietoa on saatavilla rajattomasti ja vaihtoehtojen vertailu on helppoa. Ratkaisevaksi on tullut kiinteistönvälittäjän kyky ymmärtää asiakkaan arvoja ja tarpeita sekä tuottaa ylivertaista vastinetta asiakkaan odotuksille.

Meidän reseptimme teidän kotiunelmienne toteutumiseen on tarjota alan johtavia tuotteita ja palveluita, erinomaista osaamista, laaja-alaista kokemusta ja perinpohjaista lakitietämystä.

Me tiedämme, miten vaativa ja suuria tunteita synnyttävä projekti kodin vaihto on, ja siksi meillä ihmiset palvelevat ihmisiä kokonaisvaltaisesti. Erityisosaamistamme on auttaa ja tukea teitä sopivasti – ei liikaa, koska se on painostavaa, eikä liian vähän, koska kokemuksesta tiedämme kodin vaihdon vaativan huomattavaa sitoutumista. Laitamme itsemme kokonaan likoon unelmanne toteuttamiseksi – yhdessä teidän kanssanne, alusta loppuun asti.

Autamme teitä asuntoasioissa kaikissa elämäntilanteissanne. Autamme teitä ensiasunnon ostosta ja kuolinpesän asunto- ja kiinteistökauppaan. Laajan palveluverkostomme ansiosta saatte asiakkainamme asiantuntevaa tukea aina tarvittaessa.

Haluatko apua ostotarjouksessa? Soita minulle 040 5878 010 heti!

Ostotoimeksianto hinta:

 • Perusmaksu: 1 000€
 • Palkkio kaupan jälkeen: 5 000€
 • Yhteensä: 6 000€ (sis. alv 24%)
 • tai sopimuksen mukaan

Oma asunto myymättä?

Ei hätää, saat alennuksen -50% kun annat vanhan asuntosi minulle myyntiin. Palkkio kaupan jälkeen 3 000€ (sisältää alv 24%)

Ota siis heti yhteyttä ja lähdetään etsimään sinulle unelmakotia!

Tee kanssani ostotoimeksianto ja olet lähempänä unelmiesi kotia.

Palvelulupaus

Anna Tapojärvi, Kiinteistövalittäjä

Kiinteistönvälitys on meille paljon muuta kuin vain toimeksianto.

Se on parasta asiakaspalvelua alusta loppuun laadusta tinkimättä – olethan tekemässä yhtä elämäsi tärkeimmistä päätöksistä.

Oletpa sitten myymässä tai etsimässä unelmiesi kotia  Asuntokauppiaiden asiakkaana voit aina luottaa siihen, että palvelemme sinua rautaisella ammattitaidolla ja innokkaalla asenteella. Saat käyttöösi kaiken tarvittavan dokumentaation ja laadimme sinulle yksilöllisen markkinointi- ja myyntistrategian.

Olemme aina käytettävissäsi ja voit luottaa siihen, että me valvomme sinun etujasi.

Lue lisää

Myy asuntosi - meillä on ostotoimeksianto

Ostetaan asuntoja sijoitukseen tai kodiksi. Asiakkaani on tehnyt otsotoimeksiannon. Kun harkitset asunnon myyntiä ota minuun yhteyttä ja tarjoa.

Ostotoimeksianto on helppoa!

Tulen arvioimaan asuntosi ilmaiseksi, eikä se velvoita sinua mihinkään. Minä teen kauppakirjat ja hoidan kaupantekotilaisuuden pankkiin. Ostaja maksaa välityspalkkion, joten sinulle ei aiheudu kuluja.

Luottamukselliset yhteydenotot Anna Tapojärvi 
p. 040 5878 010

anna@asuntokauppiaat.fi

YKSIÖ KANTAKAUPUNGISTA

1h+kk

Asiakkaani etsii pian vapautuvaa yksiötä helppojen kulkuyhteyksien varrelta. Bussi tai ratikka oltava asunnon vieressä.

 • Hinta noin 200 000€
 • Kylpyhuone täytyy olla remontoitu max 10-vuotta sitten

KAKSIO KANTAKAUPUNGISTA

2h+kk

Ostetaan kaksio tai pieni kolmio.

 • Hinta max 250 000€
 • Putkiremontti täytyy olla tehtynä

KALLIO – ALPPILA – VALLILA

1-2H+K

Asiakkaani ostaa yksiön tai pienen kaksion kerrostalosta.

 • Hinta max. 300 000€
 • Siisti kylpyhuone
 • Putkiremontti tehty tai yhtiö talo rakennettu -85 jälkeen
 • Asunnon kunnolla ei ole väliä, myös tyydyttävä tai huonokin käy

PUOTILA – RASTILA – VUOSAARI

1-3H+K

Asiakkaani ostaa remontoitavaa kerrostaloasuntoa.

 • Hinta noin 120 000€
 • Asunnon kunnolla ei ole väliä, tyydyttävä tai huonokin käy

Ota yhteyttä

Haluatko että otamme yhteyttä sinuun?

Jätäthän meille yhteystietosi ja lyhyen viestisi niin otamme sinuun yhteyttä pikimiten

Yksityisyytesi on meille tärkeä, tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Seuraa minua somessa

Anna Tapojärvi kiinteistönvälittäjä

Anna Tapojärvi

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kaupanvahvistaja, yrittäjä.

Oletpa sitten myymässä tai ostamassa unelmiesi kotia Asuntokauppiaiden asiakkaana voit aina luottaa siihen, että palvelen sinua rautaisella ammattitaidolla ja innokkaalla asenteella.

Olen aina käytettävissäsi ja voit luottaa siihen, että valvon sinun etujasi.

+358 40 5878 010

anna@asuntokauppiaat.fi

twitterfacebookinstagramLinkdin