Oletko sinä Asuntokauppias?

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV

Helsingin Asuntokauppiaat LKV Oy on ammattitaitoinen ja moderni kiinteistönvälitysliike, joka palvelee asiakkaitaan pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua hyödyntäen parhaita työkaluja ja kumppaneita. Me myymme koteja täydellä sydämellä.

Palvelulupauksemme:

Me löydämme haaveillesi kodin tai kodillesi oikean ostajan. Olitpa sitten myymässä tai ostamassa, takaamme aina 100% turvallisen ja luotettavan kaupankäynnin.

Toimenkuva:

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV

Liiketoiminnan kasvaessa haemme joukkoomme aktiivista ja itsenäistä alan ammattilaista, jolla on laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinto ja tuntee asuntokaupan kiemurat kuin omat taskunsa. Olet hakemamme henkilö, jos olet ulospäinsuuntautunut ja elementissäsi asiakkaiden kanssa. Tunnistat heidän tarpeensa ja osaat tarjota heille juuri oikeat ratkaisut ja informaation asuntokaupan tueksi. Ymmärrät, että tyytyväisimmät asiakkaat takaavat aina parhaan tuloksen ja olet aidosti kiinnostunut kehittämään kiinteistönvälitysalaa.

Edellytämme hakijalta myös hyvää paineensietokykyä ja kykyä priorisoida työtehtäviä. Oma-aloitteisuus ja kyky hoitaa työt positiivisella ”homma hoituu” -asenteella, ovat Asuntokauppiaana olemisen perusedellytyksiä.

Meillä voit tehdä asuntokauppaa omalla tahdillasi, tienata niin paljon kuin haluat ja kehittää myös uusia ideoita. Saat itse päättää millä alueella kauppaa teet, sillä asiakkaitamme ovat kaikki asuntojenvaihtaja tai asuntosijoittajat.

Työntekijöilleen Asuntokauppiaat LKV tarjoaa:

  • Loistavan palkkauksen ja työntekijälleen reilun provision
  • Mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn
  • Ohjeistuksen ja tuen digitaaliseen markkinointiin
  • Modernit ja alan parhaat esittelypohjat
  • Apua omaan henkilöbrändäykseen – emme rajoita sitä, että haluat tuoda esiin omat vahvuutesi
  • Parhaat yhteistyökumppanit esim. stailaukseen ja asuntokuvaukseen
  • Upeat toimitilat Kalasatamassa

Oletko sinä siis seuraava Asuntokauppias?

 

Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen:

Anna Tapojärvi

+358 405 878 010

Toimitusjohtaja

Helsingin Asuntokauppiaat LKV OY

 

Tilaa uutiskirjeemme