Suosittu ja suositeltu, todistetusti

Suositukset

 

Kiitos Anna hyvästä työstä! Olimme tosi tyytyväisiä ammattimaiseen työotteeseesi, sinut sai aina helposti kiinni ja myynti sujui nopeasti. Pidit myös meidät hyvin ajan tasalla sekä rauhallisina, etkä edes alkanut puhumaan hinnanalennuksista. ISO kiitos! Suositellaan sinua ihan varmasti tutuille.

Myyjä – Helsinki

 

Kiitos Anna kaupoista ja hyvin hoidetusta projektista. Ensiluokkaista palvelua ja asiakkaiden huomiointia.

Myyjä – Helsinki

 

Suosittelen Annaa lämpimästi kiinteistövälittäjäksi asuntokauppaan, jos haluat todella myydä asuntosi asiallisesti ja hyvään hintaan. Anna on lämmin ja sanavalmis välittäjä, joka hoitaa huolellisesti työnsä. Myyntiprosessissa teimme sujuvaa yhteistyötä, tieto kulki ja myyntistrategia oli selkeä. Ihmisenä Anna osasi myös työskennellä vaikeassa markkinatilanteessa rauhallisesti ja kannustaen. Anna käsittelee asiakkaitaan arvostaen ja kuunnellen.

Kristiina ja Tomi – myyjät, Espoo

 

Yhteistyö Annan kanssa sujui alusta asti todella hyvin ja sujuvasti. Välittäjällä oli selvä halu myydä asunto ja yhdessä mietittiin parasta myyntitaktiikkaa. Välittäjä hoiti myynnin todella hyvin ja ammattitaitoisesti, suosittelen!

Myyjä – Espoo

 

Erinomainen suoritus – nopea ja asiantunteva välittäjä.

Krista ja Santeri – ostajat, Helsinki

 

Anna hoiti energisesti rivitalomme myynnin vaikeahkossa markkinatilanteessa. Esittelyt sovittiin tarkasti ja varmisteltiin puolin ja toisin. Anna kertoi avoimesti markkinatilanteesta ja piti meidät ajantasalla oman asuntomme tilanteesta.

Myyjä – Espoo

 

Anna hoiti kaikki asiat heti ja hänet tavoitti puhelimella sekä sähköpostilla aina välittömästi. Tämä kokemus muutti käsitykseni kiinteistövälittäjistä hyvin positiiviseksi.

Heidi Merikukka – myyjä Espoo

 

Aina iloinen ja ystävällinen kiinteistönvälittäjä. Anna myy meidän seuraavankin kodin.

Minna – myyjä Helsinki

 

Asiakaspalvelu oli loistavaa ja ammattitaitoista. Kiitos Annalle, viiden tähden palvelusta.

Ostaja – Espoo

Sinun palveluksessasi

Kiinteistönvälitys on minulle paljon muuta kuin vain toimeksianto.

Se on parasta asiakaspalvelua alusta loppuun laadusta tinkimättä – olethan tekemässä yhtä elämäsi tärkeimmistä päätöksistä.

Oletpa sitten myymässä tai etsimässä unelmiesi kotia  Asuntokauppiaiden asiakkaana voit aina luottaa siihen, että palvelemme sinua rautaisella ammattitaidolla ja innokkaalla asenteella. Saat käyttöösi kaiken tarvittavan dokumentaation ja laadin sinulle yksilöllisen markkinointi- ja myyntistrategian.

Olen aina käytettävissäsi ja voit luottaa siihen, että valvon sinun etujasi.

Lue lisää

Haluatko että otamme sinuun yhteyttä?

    Haluatko että otamme yhteyttä sinuun?

    Jätäthän meille yhteystietosi ja lyhyen viestisi niin otamme sinuun yhteyttä pikimiten

    Yksityisyytesi on meille tärkeä, tutustu tietosuojaselosteeseemme.

     

    Tilaa uutiskirjeemme