kiinteistönvälittäjä Helsinki

TALON MYYNTI

TALON MYYNTI

Kiinteistökauppa on parhaimmillaan asiakkaan odotusten täyttäminen ja niiden ylittäminen positiivisesti. Ratkaisevaksi on tullut kiinteistönvälittäjän kyky ymmärtää asiakkaan arvoja ja tarpeita sekä tuottaa ylivertaista vastinetta asiakkaan odotuksille. Minun resepti sinun kotiunelman toteutumiseen on tarjota alan johtavia tuotteita ja palveluita, erinomaista osaamista, laaja-alaista kokemusta ja perinpohjaista lakitietämystä. Kiinteistönvälitys on aina kunnia-asia ja varallisuuden hoitoa.

 

KIINTEISTÖN MYYNTI

Talon omistaja – oletko myymässä kotisi ja haluat kiinteistöstä parhaan mahdollisen hinnan? Olen toteuttanut menestyksekkäästi kiinteistökauppoja koko pääkaupunkiseudulla. Toteutan kaupat aina periksiantamattomasti ja luottamuksella. Talon myynti yhdessä Asuntokauppiaiden kanssa on helppoa – löydät kodillesi oikeat omistajat tai saat unelmiesi sijoitukselle parhaan mahdollisen tuoton tulevaisuudessa.

Valitse minut kiinteistönvälittäjäksi kun haluat kokea, miltä tuntuu onnistunut kiinteistönvälitys. Tavoitteeni on aina saada paras hinta kodistasi ja viedä kauppa loppuun asti turvallisesti niin, että myös ostaja on ikionnellinen ja tyytyväinen kauppaan. Koe kanssani mitä on erinomainen kiinteistönvälitys.

 

TALOKAUPPA HELSINGISSÄ JA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Minun mottoni on ”Onnen alku on unelma kodista” ja olen siis unelmien toteuttaja kiinteistönvälittäjä Anna Tapojärvi. Palvelen asiakkaitani pääkaupunkiseudulla. Palvelen jokaisen asiakkaan henkilökohtaisesti ja luottamuksella, joten voit olla varma, että saat minulta takuuvarmasti parasta palvelua kiinteistökaupassa.

Asiakkaitteni suositusten kautta saan myytäviä koteja koko pääkaupunkiseudulta, joten olen myynyt koteja Kirkkonummen Sundsbergista aina Porvoon Emäsaloon asti. Asiakkaan suositus on aina suurin kunnianosoitus minulle, jota arvostan suuresti! 

 

MYYNTITOIMEKSIANTO TALO

Kiinteistön myyjät valitsevat yleensä helpon, kokonaisvaltaisen palvelupaketin, johon sisältyy kaikkien tarvittavien asiakirjojen hankkimisesta aina kaupantekotilaisuuden järjestämiseen asti.

TALON MYYNTI NYT – Olen hyvin varustautunut moderneilla sähköisillä työkaluilla ja suuri osa kodinvaihtoprosessista voidaankin tarvittaessa hoitaa etätyökaluilla eli digitaalisesti. E-asioinnin avulla voin totuttaa sähköiset ostotarjoukset ja toimeksiantosopimukset. Lisäksi käytössäni Sähköinen kiinteistökauppa, joten kiinteistökauppa voidaan hoitaa sähköisesti ajasta ja paikasta riippumatta.

 

ILMAINEN ARVIO

Sinun tarvitsee vain pyytää minut kotiisi ja olet lähempänä onnistunutta asuntokauppaa. Tunnin kestävän arviokäynnin aikana käymme läpi kanssasi sinun henkilökohtaisen kodinvaihto suunnitelman. Käyntini jälkeen saat minulta kattavan myynti- ja markkinointisuunnitelman kotisi myymisestä. Eikä tämä sido sinua mihinkään.

Palvelen joustavasti ja tarvittaessa nopeastikin, myös iltaisin ja viikonloppuisin – sinulle sopivana ajankohtana. Etäarviokäynti on nyt mahdollista. Tämä tapahtuu esimerkiksi WhatsAppilla tai FaceTimella.

 

Asuntoarvio ei tarkoita pelkästään kotisi hinnan määrittämistä. Helsingin Asuntokauppiaiden arviokäynnillä:

 • käymme yhdessä läpi, miten ja millä keinoin saan kodistasi parhaan hinnan
 • kerron miten valmistaudumme ammattilaisen asuntokuvauksiin ja valitsemme myös mahdolliset lisäpalvelut (kohdevideo ja 3D Matterport-kuvaus)
 • päätämme yhdessä käytämmekö apuna myös ammattistailaajaa
 • valitsemme muut myyntiä helpottavat palvelut esim. ammattijärjestelijä tai siivousapu
 • esittelen markkinointisuunnitelman asunnonhakuportaaleihin (Etuovi ja Oikotie) ja sosiaaliseen mediaan (Facebook ja Instagram)
 • tutustumme hintatilastoihin ja kodillesi räätälöityyn asuntoarvioon
 • saat kirjallisen palvelutarjoukseni

 

Yli 200 perhettä on jo löytänyt uuden kodin kauttani.

Soita minulle 040 587 8010 tai lähetä viesti anna@asuntokauppiaat.fi ja lähdetään yhdessä toteuttamaan unelmaa sinun uudesta kodistasi.

kaupanvahvistaja Tapojärvi

 

KIINTEISTÖN MYYNNIN ASIAKIRJAT

 • Lainhuutotodistus
 • Kiinteistörekisteriote
 • Rasitustodistus
 • Talon rakennuspiirustukset
 • Lopputarkastus asiakirjat
 • Tonttikartta
 • Rakennuslupa-asiakirjat

 

MUUT KIINTEISTÖN ERILLISPALVELUT

 

Muut huomioitavat asiat kiinteistökauppaan:

 • Märkätilatutkimus tai kuntokartoitus on tärkeä talon kunnon varmistava selvitys. Se on eräänlainen vakuutus niin myyjälle kuin ostajalle. Tutkimuksen suorittaa aina luotettava asiantuntija, jolla on palveluun vaadittavat pätevyydet. Kuntotarkastus on yleensä aistinvaraisesti tehtävä kartoitus, joka kertoo rakennuksen ikääntymiseen liittyvistä korjaus- ja huoltotarpeista sekä pintatarkastuksessa havaittavista riskispaikoista ja virheistä. Suosittelemme, että olette myös itse paikalla tarkastuksessa.
 • Muuttosiivous on suuri apu. Kokemuksesta tiedämme, että muutto on yleensä aikaa vievä ja stressaava tapahtuma, jossa jostain syystä tulee usein myös kiire. Ammattilaiselta tilattu muuttosiivous on varmasti asianmukaisesti tehty, lisää mielenrauhaa ja vähentää stressiä.
 • Remonttiarvio sisältää suuntaa-antavan suunnitelman tarvittavista toimenpiteistä ja laskelman mahdollisista kustannuksista. Se on tärkeä tieto suurta päätöstä valmisteltaessa.
 • Energiatodistus on työkalu rakennusten energiatehokkuuden osoittamiseen ja vertailuun. Se on pakollinen tietyin poikkeuksin kaikille rakennuksille, joille haetaan rakennuslupaa sekä myytäville ja vuokrattaville pientaloille, jotka on rakennettu vuoden 1980 jälkeen.

 

 

Katso  Facebook ja Instagram 👉🏻  SEURAA MINUA SOMESSA!

 

  Haluatko että otamme yhteyttä sinuun?

  Jätäthän meille yhteystietosi ja lyhyen viestisi niin otamme sinuun yhteyttä pikimiten

  Yksityisyytesi on meille tärkeä, tutustu tietosuojaselosteeseemme.

  Tapojärvi

  Anna Tapojärvi

  Toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kaupanvahvistaja, yrittäjä.

  Oletpa sitten myymässä tai ostamassa unelmiesi kotia minun asiakkaana voit aina luottaa siihen, että palvelen sinua rautaisella ammattitaidolla ja periksiantamattomasti.

  +358 40 5878 010

  anna@asuntokauppiaat.fi

  twitterfacebookinstagramLinkdin

   Haluatko tietää kotisi tämänhetkisen markkina-arvon?

   Meiltä saat ilmaisen arviolausunnon kodistasi.

   Yksityisyytesi on meille tärkeä, tutustu tietosuojaselosteeseemme.

    

   Tilaa uutiskirjeemme